Rahaa Hallinta Vinkkejä Uusia College Tutkinnon

Kun olet valmistunut, kuten siirtymässä uuteen paikkaan ja löytämään ensimmäinen työpaikka, jossa joskus voit kadottaa oman talouden on paljon muutoksia. Rahaa hallintatehtäviä voi vaihdella maksaa pois opintolainaa velkaa hallintaan ensimmäisen kunnon palkkaa.

Siirtäminen osaksi tässä uudessa vaiheessa elämä ei ole stressaavaa. Edellyttäen alla muutamia hyödyllisiä vinkkejä annetaan Norvell Associates joka ei vaadi paljon työtä, rahaa tallennettaessa uusi Närpiö.

Luoda budjetin

Vaikka et ole uusi Närpiö, tämä näyttää olevan ensimmäinen askel jokaiselle, jotka haluavat säästää rahaa. Budjetointi auttaa sinua tuntemaan itsesi kulutustottumuksiasi ja mikä aiheuttaa niitä.

Budjetti, käynnistymään perus laskentataulukon ohjelmia kuten minttu, omaa pääomaa tai on A talousarvion eri tavoilla. Löytää, mikä toimii parhaiten sinulle ja mennä sen kanssa.

Pysy kaukana lifestyle inflaatio

Lifestyle inflaatio on menoja enemmän koska nyt tehdään lisää. Ei ole mitäänvikaa nauttia elämästä ja hedelmiä teidän työ, mutta se maksaa sinulleenemmän pitkällä aikavälillä kuin uutta tutkijakoulua.

Kehittäminen ja Eläminen jonkinlainen talousarvion lisäksi yksi paras tapavälttää lifestyle inflaatio uusi Närpiö on olla viisas ostoksesi. Joistakin asioistavoi vuokrata ostaa, etsii kämppäkaveri kustannusten jakamista, ostaa käytetynauton sijasta uuden ja hyppivä auton kokonaan mahdollisuuksien sijasta.

Jos sinulla on lisätuloja, käyttää varoja maksaa pois hakea lainaa tai aloittaapieni hätärahasto.

Laittaa rahaa oman 401 (k)

Panostat rahaa oman 401 (k) on yksi parhaista tavoista säästää rahaa uuttatutkijakoulua. Saat todennäköisesti ilmaista rahaa yrityksen ottelu muodossapaitsi sijoitat myös rahaa oman eläkkeelle. Voit ehkä laittaa oman 401 (k)määrä voi tuntua liian pieni, mutta se kasvaa ajan myötä ja sen mukanaveroetuja.

Tutkimuksen ruoanlaitto

Yksi kätevä tapoja säästää rahaa uuden Närpiö on oppia kokata itse. Se voi olla helppo antaa anteeksi, menee ulos syömään, jos olet kiireinen, tai uuteen kaupunkiin, mutta ne ateriat täsmää nopeasti. Jos ruoanlaitto on vaikeaa sinulle, tai et tiedä mistä aloittaa, sitten alkaa muutamia yksinkertaisia aterioita. Internet on valmis reseptejä. Paitsi se säästää rahaa, mutta se voi myös olla paljon terveellisempää.

Elämän uusia Närpiö voi kestää jonkin totuttelua, mutta vähän työtä, voit säästää rahaa matkan varrella, uhraamatta liikaa.

Comment Stream