Norvell & Associates Certified Public Accountants USA Singapore Alabama

Vero Välttää Huijauksia Ja Petoksia

IRS huijauksia: Olla tietoinen sähköpostihuijausyrityksiä, jotka käyttävät IRS nimi tai Logo niitä. Huijaus tavoitteena on huijata ihmisiä paljastamaan henkilökohtaisia ja taloudellisia tietoja, esimerkiksi sosiaaliturvan, pankkitilin tai luottokortin numerot, joita huijarit voivat käyttää syyllistyvät identity theft ja varastaa rahaa.

IRS Lähetä ei-toivottua sähköpostia henkilön Verotili tai pyytää henkilökohtaisia jataloudellisia tietoja. IRS koskaan kysytään ihmiset PIN numeroita tai salasanojaluottokortin, pankki tai muut kirjanpitoa. IRS ei tehdä tarkastuksia sähköpostitse. Jos hehaluavat ottaa sinuun yhteyttä, ne lähettää sinulle kirjallisen ilmoituksen postitse.

Jos saat sähköpostiviestin joku väittää olevansa IRS tai ohjaa sinut IRS-sivustoon

  • Älä vastaa.
  • Älä avaa liitetiedostoja. Liitteet voivat sisältää haitallista koodia, joka tartuttaa tietokoneesi.
  • Älä klikkaa mitään linkkejä. Jos valitsit epäilyttävien sähköpostiviestien linkkejä ja tuli luottamuksellisia tietoja, sivulta identiteettivarkauden IRS verkkosivuilla.

Kaikki web-osoitteet IRS kotisivut pääty. gov ei hämmentynyt tai internet-sivustoja, että lopussa .com, .net, .org tai muut nimitykset sen sijaan, että harhaan. gov Virallinen IRS sivuston

Preparer Petostentorjunta: Epärehellinen vero laatijoita ovat suuri ongelma. He usein mainostaa taattu tuki ja periä liian maksuja palveluistaan. Ne tarjoavat tukea lainan korko on mojova. Vain odottaa palautusta.

Ole erityisen varovainen halutaan käyttää väärää tietoa takaisin tai joka haluaa korottaa vähennykset. Se on laitonta. Ja ne ovat kadonneet, kun on tilintarkastettu.

Jos joku täyttää palattuasi haluat varmistaa niiden sosiaaliturvatunnus ja allekirjoitus on paluuta.

Valitse huolellisesti palkkaaminen vero hankkiutua. Ei ole väliä kuka valmistaa veroilmoituksessa olet viime kädessä vastuussa sen tarkkuus verosumma, jotka voivat johtua kyseenalainen väite.

Vielä yksi asia: Jos saat epäilyttävän sähköpostiviestin, joka väittää peräisin IRS, voit edistää että email erityinen IRS postilaatikko. IRS käyttää tietoa, URL-osoitteita ja linkkejä epäilyttävistä sähköposteista välität jäljittää hosting verkkosivuilla ja Varoitusviranomaiset apua SULKEMISMEKANISMEIHIN petollisia sivustoja. Kun lähetät sähköpostia IRS, poista viesti.

Seuraavat artikkelit olivat IRS verkkosivuilla käytöstä ne jos haluat-

Ten Things IRS haluaa sinun tietävän identiteettivarkauksista

1. Jos saa kirjeen tai ilmoitusta IRS, joka johtaa sinut uskomaan, joku on vilpillisesti käyttää sosiaaliturvatunnuksesi, vastaa välittömästi nimi ja osoite tai puhelimitse, numero on painettu IRS varoitusajalla.

2. Jos saat kirjeen IRS, joka osoittaa useita veroilmoitus on jätetty sinulle, tämä voi olla merkki että sinun SSN on käytetty vilpillisesti.

3. toinen merkki voi olla kohde identiteettivarkauden on IRS-kirje, jossa ilmoitetaan saivat palkkaa työnantajan tuntematon sinulle.

4. IRS on osasto, jossa käsitellään erityisesti henkilöllisyys varkaus antaa. IRS Identity Protection erikoistunut yksikkö on käytettävissä, jos ovat olleet kosketuksissa IRS identity theft asiasta ja saavuttaneet päätöslauselman.

5. IRS Identity Protection erikoistunut yksikkö saa yhteyden soittamalla Identity Theft Hotline on 800-908-4490 maanantaista perjantaihin 8.00-8:00 pm paikallista aikaa (Alaska ja Havaiji seuraa Pacific Standard Time).

6. IRS Identity Protection erikoistunut yksikkö on saatavilla, jos uskot henkilöllisyytesi voi olla vaarassa varastettu, kadonnut tai varastettu laukussa tai lompakko tai kyseenalaista toimintaa luottokortiltasi tai luotto-raportti.

7. IRS koskaan aloittaa viestintä veronmaksajien vero-tilin sähköpostiviestejä. Jos saat sähköpostia tai löytää sivuston luulet on olevinaan IRS, toimitettava IRS sähköpostitse tai Web-sivuston URL-osoite.

8. IRS on paljon enemmän resursseja auttaa kertoa veronmaksajille identiteettivarkauden IRS verkkosivuilla osoitteessa IRS.gov. IRS.gov pääset lisätietoja huijauksista ja vääriä IRS Web sivustoja. Voit myös käydä IRS henkilöllisyys varkaus Resource Page, joka löytyy kirjoittamalla Identity Theft Resource Page IRS.gov kotisivulla Etsi-ruutuun.

9. Federal Trade Commission on myös valmis auttamaan veronmaksajille henkilöllisyys varkaus antaa. Pääset niihin 877-ID-varkaus (877-438-4338).

10. käy OnGuardOnline.gov vinkkejä liittohallitus ja teknologian alalla.

Lue tämä ennen valintaa vero hankkiutua

Jos maksat jonkun tekemään veroilmoituksessa, valita viisaasti vero hankkiutua. Oletlaillisesti vastuussa siitä, mitä on teidän veroilmoitukset, vaikka ne ovat valmiita jokumuu. On siis tärkeää löytää pätevä vero ammatillinen.

Arvostetuin valmistelijoiden pyytää nähdä kirjaa ja kuitit ja esittää useita kysymyksiäyhteensä tulot ja kulut, vähennykset ja muut tutkinnot. Tekemällä niin, ne ovat parasetu mielessä ja yrittävät auttaa sinua välttämään rangaistuksia, korkojen tai muitaveroja, joita voi aiheutua myöhemmin IRS yhteystiedot.

Comment Stream