laserpennen

laserpointer rood groen

Een bloedvat laser vernietigen, zijn er twee mogelijkheden, ofwel uitgelokt een burst bloedvatwanden (wat purpura, namelijk een paarse taak veroorzaakt ter hoogte van de container 10 dagen) of coagulatie van hemoglobine in circulerende rode bloedcellen binnen geïnduceerd om de container (tot roodheid en oedeem enkele dagen leidt).

De gepulste dye laser is de ideale laser voor de behandeling van wijnvlekken, rode vlekken van geboorte en erythrose zuiver gezicht. De KTP laser 532 is de klassieke laser gezicht rosacea; Nd-YAG laser, de geïsoleerde kleine aders van de benen. Toch is de vooruitgang die de laatste apparatuur op de markt deze oude verouderde beperking van de indicaties en de dermatoloog, die de beste procedure voor de patiënt houdt maken.

Roodheid: rosacea, rosacea, hemangioom, spataderen op de benen ...
Voor het behandelen van roodheid, zijn er vier soorten inrichtingen elk uitzenden van een andere golflengte: KTP laser op 532 nm, de gepulste dye laserpointer rood groen bij 585 of 590 nm, de Nd: YAG laser 1064 en lalaser sterkere Pulsed intensief. Kenmerkend elk van de inrichtingen een bevoorrechte indicatie maar past haar instellingen maakt een uitbreiding van het gebruik van andere vasculaire indicaties.
Vergoeding van Medicare is alleen mogelijk voor niet-cosmetische indicaties zoals de behandeling van wijnvlekken.

Pigmentaties en tatoeages
De huiden regelmatig blootgesteld aan overmatige blootstelling aan de zon te ontwikkelen beïnvloedt de stigmata van een zonne hoofdstad. Conventionele zonnevlekken kunnen verdwijnen met zogenaamde laser-geactiveerd (of Q-Switched laserpennen , die het onderscheid van activa met een zeer kort fragment gevolgen voor melanine pigmenten of tatoeages). Als het resultaat is spectaculair in een paar sessies, is preventie nog steeds nodig en moeten worden geadviseerd om nieuwe zonnevlekken voorkomen effectieve zonnebrandcrème.
De laser oog worden ook gebruikt om te proberen om tatoeages te verwijderen, maar tatoeages monochromatisch, meestal zwart, relatief eenvoudig, zonder zichtbare littekens in drie of vier sessies te verwijderen, zoals tatoeages (meestal diepere dermis) gemaakt door tattoo artiesten zullen maximaal tien sessies nodig. Bovendien zijn bepaalde kleuren (groen, geel, turkoois) bijzonder moeilijk te breken.
Ten aanzien van de medische indicaties die kunnen worden ondersteund door de sociale zekerheid, worden sommige kinderen geboren met grote stukken genaamd "latte", die kan worden verwijderd met de Q-switched lasers.

De LED (light emitting diode) is een licht apparaat voor het verkrijgen van een enkele golflengte, maar veel lagere energie laserstraal. Deze LED's zijn klein en gekoppeld diodes op een bewegend platform om, eenmaal aangestoken gemonteerd, geven een zeer helder licht.
Tot slot, sommige apparaten pair zijn verschillende apparaten genereren verschillende golflengten aan de doeltreffendheid ervan als een hoogfrequente geluidsgolven of verbeteren.
Voor de doeleinden van behandeling in dermatologie, wordt het licht gefocusseerd op doelhuid hun structuurveranderingen in de verwarming de coagulant of te vernietigen. De drie belangrijkste doelstellingen van de huid die de energie van de uitgezonden lichtbundels kan absorberen zijn hemoglobine (element gehalte in de rode bloedcellen die zuurstof vervoeren), melanine (huid pigment van de huid cellen, melanocyten) en water.
Kan de uitgang van de laserpen Rode lichtenergie om de intensiteit, en zal het vermogen te vernietigen of te wijzigen of moduleren extracellulaire celstructuur van de huid en dit snijden, op het niveau van het spek.

2015 nieuwste outdoor nood blauw licht / groen licht / rood licht / geel licht laser pointer: laser pointer is een must-have item op het moment van de activiteiten op dit gebied. Er zijn verschillende methoden beschikbaar, zoals het vertellen van het noodsignaal. Iedereen in de tijd van de activiteiten in het veld, kunnen ze niet voorkomen in een ongeluk, weet je, dat je, of verloren? In de natuur, natuurlijk, voor het milieu in en gezeten zichzelf, sneeuwval, de. Of onverwachte slecht weer, regen en bliksem, en lijden aan ernstige natuurrampen zoals windvlagen, er is een mogelijkheid dat het verloren in de bergen, sneeuw Hey, denk ik, hoe de laser pointer te gebruiken in het veld. ● Gebruik de donkere nacht verlichting en redding signaal van nood
Hino licht en rook en mist is zeer effectief redding signaal. Omdat de laserpen 5mw is mogelijk te ontsteken, zoals in de directe ontmoeting en tabaksproducten die door de brandende struik te drogen door een laser pointer, gras en bladeren, en vertelde de rescue team en anderen mijn plaats. Of rechtstreeks naar een noodsignaal verzonden door het inschakelen van de laser pointer.
De groene laser zaklamp maken het gebruik van licht als geconcentreerde energiebron en precisie. Dermatologie is een veld waarin zij op grote schaal worden gebruikt, hetzij om of moedervlekken of littekens schadelijk zijn tatoeages verwijderen behandelen. Het gebruik ervan is op een medische beoordeling van informatie en risico / voordeel ze kunnen brengen aan patiënten gebaseerd.


Hoe werkt het?
De term L.A.S.E.R. is een acroniem voor lichtversterking door gestimuleerde emissie van straling en er zijn verschillende inrichtingen die een zichtbare of onzichtbare lichtbundel die licht kan emitteren door het menselijk oog.
Een kenmerk van deze lichtstralen basis van hun golflengte. Deze variëren van de UV-straling van de infrarood stralen met het centrum, zichtbare kleuren van de regenboog. Wanneer de lichtstraal van slechts één golflengte, is een wholesale laserpen. Als het bestaat uit een veelheid van golflengten, dan is het een zogenaamd flash lamp (ook Intense Pulsed Light).
voor wat?
Het frame-laser, LED-flitser lampen en nu Dermatologie verbreedt een beetje meer elke dag. De belangrijkste applicatie is nu de behandeling van roodheid van elke vorm van rosacea bij volwassen patiënten met hemangiomen bij kinderen, wassende esthetische of medische doeleinden (pathologische hyperpilosités) steun rimpels, tatoeage verwijderen of huidverjonging. De lijst is niet uitputtend, zoals veel wetenschappelijke publicaties rapporteren over de resultaten van onderzoek en evaluatie van nieuwe indicaties in de dermatologie.
De laser is een medisch instrument nauwkeurig. Het gebruik ervan leidt tot significante veranderingen in structuur behandelde en kan goed worden gebruikt door een medische deskundige van deze techniek en de aanduidingen. De "universele" eenheid nog niet bestaat, de dermatoloog of medische laser centrum heeft meestal meerdere machines om de meest voorkomende indicaties voldoen.

  • Deze 10000mw groene laserpennen heeft een dusdanig hoog vermogen dat hij bij ondeskundig gebruik gevaarlijk kan zijn. Vermijd oogcontact. Door het hoge wattage is deze laserpen alleen voor professioneel gebruik.
    Deze laserpen is ideaal om mee te nemen als u in de avond in het donker naar buiten gaat met een groep. Door het compacte formaat merkt u amper dat u de laserpen mee hebt. De kracht van het licht zal u echter verrassen. Het heldere groene licht heeft een bereik van enkele honderden meters.