The Corliss Institute, Inc.

Non-Profit Agency

The Corliss Institute Non Profit Group: Taloudellinen raportointi muutokset vaikuttavat NFP

http://www.jeteye.com/jetpak/e57c96b0-7c52-4f12-89f9-e4428f47a0b3/

Huhtikuu 2013, Accounting Standards Board ja julkissektorin kirjanpito hallitus antoi julkilausuman periaatteet-oikeus "Parannuksia jotta voittoa standardeja", joka löytyy täältä: http://www.frascanada.ca/standards-for-not-for-profit-organizations/documents-for-comment/item73780.pdf. Jos yksityisen tai julkisen sektorin ei-voittoa tavoittelematon organisaatio ("NFP") joka käyttää ei-voittoa standardeja kuin ensisijainen lähde yleisesti hyväksytyt kirjanpitoperiaatteet, tarkista muutosehdotukset koskevat periaatteet.

Koskevat periaatteet esitetään 15 ehdotettujen periaatteiden, jota käytetään kehittää uusi standardi kirjanpito, joka tehokkaasti muuttaa taloudellinen raportointi tehdään Metsäohjelmissa tavalla. Ehdotetut muutokset, jotka voivat olla muutamia koskevia kansallisia metsäohjelmia ovat:

-Poistaminen verovapautuksen Metsäohjelmissa tulot 500.000 dollaria. Näistä pienempi kokoinen Metsäohjelmissa on aiheutuisi hallinnollisia lisäkustannuksia ja kuoletuksen käyttöomaisuuden tilinpäätökseen;

-Poistaminen lykkäystä ja rajoittaa rahaston menetelmällä, vaikuttamatta tunnustamista Metsäohjelmissa kannanottoja sen tilinpäätös; ja

Vahvistetaan tilinpäätös edellytetään myös valvottua ja liittyvät Metsäohjelmissa, josta voisi tulla monimutkainen prosessi.

-Metsäohjelmissa voivat ilmaista näkemyksiään ja huolenaiheitaan ehdotetuista muutoksista. Kaikki kommentit ovat asianmukaisesti viimeistään 15 päivänä joulukuuta 2013. Ne kirjataan kunkin hallituksen sivustolla, ellet nimenomaisesti pyytää luottamuksellisuutta kommentit lähettämistä.

More articles about Corliss Institute:

http://visual.ly/ehdotettu-raportointi-muutokset-vaikuttavat-ei-voittoa-rahoituslaitosten

http://imgur.com/gallery/1d6fQsz