Middelmanden

Ny sang fra Den kommende tid

Middelmådighedens fest - nu med musikvideo...

"Læseren", den første sang fra udgivelsesprojektet "Den kommende tid", hvor jeg udgiver en ny sang hver 2. måned for til sidst at samle alle numrene til et album, fik en fin modtagelse. Den blev hurtigt min hidtil mest downloadede sang på Itunes, fik en 8. plads på DR´s Dansktop, og har i indtil videre 5 uger været pænt placeret på nethitlisten Chartbase.

Nu er opfølgeren klar. Sangen hedder "Middelmanden" og handler om "livets ulidelige middelmådighed", så der er tale om et emne, som jeg tror mange vil kunne sætte sig ind i (dog naturligvis ikke dette nyhedsbrevs læsere).

Producer Troels Alsted besluttede, at hvis vi skulle synge om middelmådighed, så kunne vi lige så godt lave en fest ud af det. Så vi tilkaldte Heidi Luke, trommer og vaskebræt, Brian Larsen, piano, Petter Hängsel, trombone, Magnus Aanestad Oseth, trompet og Ingimar Andersen, saxofon. Troels spillede bas, jeg spillede ukulele og sang, og "Middelmanden" blev præcis så festlig og kernedansk, som vi havde drømt om.

Musikvideoen til nummeret er produceret af min gode ven og dygtige grafiker Jonas Ranum Brandt. Vi optog videoen i hans stue en søndag eftermiddag, og han forsynede de nøgne optagelser med lækker og musikalsk grafik.

Jeg håber I synes resultatet er en smule mere end middelmådigt...

Koncerter i den kommende tid

1. maj: Solo, Huset, København. Releasefest for "Middelmanden" i forbindelse med arrangementet "De kreatives 1. maj"

7. maj: Halfdanskerne, Musikcafeen, Svogerslev Sognegård, kl. 19.30

11.maj: Halfdanskerne, Gundsø Teater og Musik, kl. 21

15. maj: Solo, Uvelse Fodboldklub

24. maj: Halfdanskerne, Smedeværkstedet i Varde, kl. 20

8. juni: Mads Westfall med Band, Værløse Bymidte, kl. 11

Send en mail til mwgram@gmail.com, hvis du gerne vil fjernes fra nyhedsbrev-listen, eller kender nogen, der gerne vil på.