Nyhedsbrev fra madsw.dk

Nye sange i den kommende tid

Nyt album fra Mads Westfall bliver udgivet baglæns

Hej venner.

Så er jeg klar med nye solo-sange. Den første udkommer den 25. februar 2013, og derefter vil der hver 2. måned komme en ny sang fra min hånd og mund.

"Den kommende tid - sange 2013..." er er forsøg på at finde nye veje for musikudgivelse og -produktion i den digitale virkelighed. Ideen er at vende processen om, så jeg i stedet for som normalt at udgive et album og derefter udsende singler, udsender singlerne først en ad gangen, for så til allersidst at samle dem til et album.

De enkelte sange vil blive udgivet digitalt til download på Itunes og streaming på Spotify mv., og det fysiske album udkommer formentlig i slutningen af 2014.

Sangene er skrevet, men vil blive indspillet og produceret løbende i samarbejde med forskellige producere og studiemusikere. Jeg kan allerede nu mærke, at det er en arbejdsform, der både er udfordrende og giver masser af dynamik og synergi.

Indtil videre arbejder jeg med producerne Palle Juvonen Thomsen og Troels Alsted, og studiemusikerne Rune Højmark, Lisa Mette Juvonen Bendtzen, Peter Cayuga, Mads Hansen, Heidi Luke, Brian Larsen, Petter Hängsel, Erik Kimestad Pedersen, Ingimar Andersen og Lars Grand.

Jeg glæder mig meget til at sende den første sang på gaden den 25. februar 2013, og til releasefesten for den første sang den 23. februar kl. 20 på Cafe Æ, Ø og Å i Christianshavns Beboerhus, hvor I alle er velkomne. Der er gratis adgang.

Jeg sender jer et nyhedsbrev, hver gang der kommer et nyt nummer. Så vi skrives ved i "den kommende tid".

Koncerter i den kommende tid:

3. februar kl. 16: Halfdanskerne, Nødebo Kro

17. februar kl. 15: Halfdanskerne, Gjethuset

19. februar kl. 19.30: Halfdanskerne, Daghøjskolen, Peter Lykke Centret

23. februar kl. 20: Releasefest for den første sang, Cafe Æ, Ø og Å, Christianshavns Beboerhus

24. februar kl. 15: Halfdanskerne, Cafe Slotsbio, Hillerød

27. februar kl. 19.30: Halfdanskerne, Haderup Borgerforening

5. april kl. 19.30: Halfdanskerne, Audonicon, Skanderborg

Send en mail til mwgram@gmail.com, hvis du ikke længere vil modtage nyhedsbreve fra madsw.dk - eller hvis du kender nogen, der gerne vil på listen...