ASM Maritime

Stage

ASM Marittime is een bedrijf die met scheppen werkt en producten over de zee vervoert. Het bedrijf is op station zuid in de gebouw van WTC. Daar werken niet zo veel mensen, ongeveer meer dan 80 mensen.

Mijn taken.

Mijn taken waren verschillend en ze waren leuk. Meestaal moest ik met papieren werken. Ik moest die serterenen in mappen in oorde zetten. Ik heb ook instructie ontvangen van een werknemer.op de laatste dag moest ik met berdrijf copier apparat werken. Alles wat ik heb gedaan was leuk en interesant.


Mijn stage tijden.

Elke dag moest ik om 9:00 beginnen met stage en 5 uur werken. Om 14:00 kon ik naar huis gaan maar zoms was het veel werk om te doen dus moest ik die afmaken. Wij hadde pause 30 minuten gewoon om lunch te hebben. Je kunt pause nemen van 12:00-13:00. Op die tijd onze mooie kantine was open.

Mijn meining.

Dat was mijn eerste stage en ik vond het echt interesant, omdat ik zo'n ervaring nooit heb gekregen. De mensen in dit bedrijf waren vriendelijk met een betje humor.


Competenties.

Ik heb werk gedaan dat echt snel kan saaie worden en als ik had mijn kwaliteiten niet was ik niet met dit  satge blij mee. Ik ben rustig en ik kan mijn taken verdelen. Ik ben verantwoordelijk voor wat ik doe. Dat had mij echt geholpen. Ook op een dag heb ik gedaan werk dat ik goed in was. Ik moest een foutje in een document in coputer verwijderen.

Verbeteringen.

Ik heb alles goed gedaan, dat heb ik bij mijn vader gehoord en ik voel me zelf ook goed overwat ik heb gedaan. Ik was geconcentreed bij mijn stage dus ik heb geen comentare gekregen.

Tips

Ik heb alleen een tip voor andere mensen dat is dat je moet inzetten bij elke werk dat je doet en het komt goed.

Comment Stream