School doelen Christiaan

Mijn naam is Christiaan Post, 16 Jaar en ik woon in Zwanenburg.

Ik speel saxofoon en ik zit op basketbal bij de club Christofoor

De doelen doe ik voor dit jaar heb zijn al volgt

1-Gebruikt e-mail, internet, mobiele telefoon en sms frequent. Heeft een profiel op een of meerdere sociale netwerken. Speelt verschillende games. Uploadt af en toe eigen content. Wacht, bij het uitproberen van meer innovatieve mediatechnologieën, af op wat anderen in de eigen omgeving doen.

Ik wil eind van het jaar goed kunnen omgaan met media gebruik, het kunnen uploaden van eigen content. Ik wil het kunnen gebruiken voor mijn opleiding en voor toekomstige opdrachten.

2-Herkent veelgebruikte standaardtechnieken. Begrijpt hoe mediaproducenten deze
technieken inzetten om hun doelstellingen te realiseren. Gebruikt deze kennis om mediaboodschappen kritisch te evalueren.

Ik wil eind van het jaar weten hoe de media technieken worden gebruikt en hoe je ervoor kan zorgen dat je media boodschappen begrijpt en kan gebruiken/veranderen

3-Verstuurt tweets. Plaatst eigen content op een of meerdere sociale netwerksites. Uploadt foto’s en video’s. Kan content delen via e-mail en sms.

Ik wil eind van het jaar willen begrijpen hoe je makkelijk kan delen en wat er veel word bekenen, echter wil ik geen accounts op sociale netwerksites. maar wil ik wel begrijpen hoe je ter promotie dat soort dingen gebruikt

Comment Stream