Pauzeland

Pauzelandschap op leegstaande bedrijfskavels op bedrijventerreinen

Beschrijving

Een leuke en sociale optie voor braakliggende bedrijfskavels op bedrijventerreinen.

Waarom?
Ondernemers en medewerkers op bedrijventerreinen geven vaak aan dat er geen mogelijkheid is de pauze lekker te genieten op de bedrijventerreinen. Nergens een bankje om op te zitten of tussen de middag te vergaderen of te brainstormen!

Welnu, iedereen is welkom op het Pauzeland. Een braakliggend terrein dat een gehele metamorfose ondergaat.

Wat is een pauzeland?
Een pauzeland, de naam zegt het al, is er tijdelijk. Totdat hier een nieuw bouwplan wordt gerealiseerd. Door de crisis heeft het bouwplan vertraging opgelopen. De gemeente zoekt een koper voor het terrein. Zodra er een definitief plan is pakken we de elementen van het pauzelandschap weer op en verhuizen ze naar een andere (braakliggende) plek.

Wat is het plan?
Het plan bestaat uit een metamorfose voor één leegstaand kavel tot dat dit verkocht wordt. De metamorfose bestaat uit de realisatie van het pauzeland. Het landschap zal bestaan uit verschillende lunch & brainstormtafels van beton en voorzien worden van mooie platanen in boombakken om zo een heerlijk gebied te creëren waar medewerker van bedrijven kunnen verblijven.

Het 1e pauzeland word gerealiseerd in Overbetuwe op bedrijventerrein de Merm. De financiering is tot stand gekomen binnen een publiek-private samenwerking met ondernemers en gemeente Overbetuwe.

Interesse in een pauzelandschap neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.