www.voetbalshirtss.com

Goedkope Voetbalshirts Beijing Guoan de geroemde verdediging momenten, aangezien het nieuwe seizoen is doorgedrongen. In deze strijd van leven en dood, op het grote podium in de AFC, heeft waarschijnlijk de show die Qi niet aan te tonen van taaiheid en geduld. Belangrijke momenten in de twee fronten, nationale veiligheid kan niet gemakkelijk ontdoen van de "oude" Guangzhou evergrande, overvallen te geven.

in plaats daarvan om te leiden van het lichaam. Guangzhou evergrande zoals dit is ge?mplementeerd in de AFC Cup in de super squad "nul doorbraak" Super League is uitgegroeid tot de sterkste rivaliteit in de AFC eert de "playground". Evergrande, Guoan, Shandong Luneng, vier takken gedecimeerd in de afgelopen jaren over het "-BIG4Team ", alleen de AFC is de beste fase voor.

Voetbalschoenen Sale Online meting van vermogen. Na slechts 6 spelen in de Super League maakt evergrande de tweede plaats, Guoan finishte als derde, gedecimeerd de rangen in de top vijf en Luneng viel in de oude acht, in feite, niet te veel van een probleem. In feite, de hengda sloten fractieleiders, en de nationale veiligheid-groep is in zicht, Luneng behouden niveau hoop, een vroege afscheid van de.