Koyal International Fraud Training and Consulting:
Perustamisesta Integrity Business

Koyal’s International Fraud Training and Consulting Group liittyy korkeimmat alan konsulttien ja asiantuntijoiden yli 125 vuoden kokemus petosten hallinta. Kattaa 82 maassa nykyhetkessä, Koyal n palveluihin kuuluvat seuraavasti:

- Creating petos osasto yritys. Tämä tekee sodan petoksilta taktinen työ jossa korkeasti koulutettua henkilöstöä omistautuvat haasteisiin frontally kuin osa-aikainen tai sivutoimisesti jossa muita tärkeitä huolenaiheita vähentää omaa tehokkuutta.

- Muotoilu politiikkoja, strategioita ja menetelmiä. Strategia on tärkeä kaikkien kampanjoiden rikollisuutta vastaan. On tiedettävä vihollinen, Sun Tzu ja jokainen valmentaja uskoo. Ilman selkeää lähestymistapaa hyökkää ongelman petosten voi mitata oman menestyksen.

- Hallinta petosten koulutuksen kehittämiseen. Suora petoksilta koko kampanja vaatii pääsevät yhtiön pyrkimyksiä kohti nolla-huijari. Jokainen, joka omistaa yhtiön tulevaisuudesta on tiedettävä roolinsa Suur kuva.

- Creating harjoitusohjelmia kaikille työntekijöille. Seuraus Edellinen erä, joka kaikilla henkilöstön koulutus tarvitaan onnistunut petostentorjuntaviraston hallinnointia ja toteutusta. Me arvostamme tätä enemmän, kun ymmärrämme, että rikollinen mieli käyttää usein ihmiset alareunassa saadakseen tahtonsa läpi niille ylä-ja päinvastoin, mikä sitten sopiikaan suunnitelmiaan. Koyal tunnistaa tästä.

- Creating sisäisen ja ulkoisen tutkimuksen henkilöstö. Ilman ihmisiä, jotka tekevät työtä tiedustelutietoa ja tutkimuksen yritys epäonnistuu petosten torjuntaa. Kaivaa Tietoa edellyttää tietää, missä ja mitä etsiä. Huijarit haluavat piiloutua varjoissa; Nämä tutkijat työ on tarjota valoa paljastamaan huijarit laittomia tekoja.

Koulutus on todella arvokas petostentorjunnasta. Jokaisen Wärtsilän työntekijän odotetaan ymmärtää ja havaitsemaan petoksia milloin tahansa ja kaikkea ryhtyä toimiin estääkseen tai hävittää. Kuka tahansa voi olla rooli hänen rajoitusten kysymysten petoksia. Se ei ole tehtävä vain yksi henkilö, mutta joukko ihmisiä tai jopa osastojen yritys puuttua. Miten Koyal menee noin kouluttaa ihmisiä tehdään seuraavat tavoitteet:

- Suorittaa online kursseja tai liiketoimintaa sijainnin ansiosta saavutettavuus työntekijöiden

- Esitetään eri kielillä mukavuussyistä kurssit

- Kurssit sisällytetään petokset division menettelyjä, ohjeita ja yhteystiedot

- Tuoretta kurssit tarjotaan vuosittain

- Custom-asennettava kursseja yrityksen tavoitteiden mukaan

- Päivitettävissä ja muokattavissa kurssi kurssit päivittäminen

- Kiinnostava ja houkutteleva kurssit

Kun otetaan huomioon edellä Koyal varmasti comprehends yritysten täysin valmis haasteisiin petosten tarvetta. Ei vaivaa ja mahdollisuus ei mene hukkaan yhtiön petosten jako asetettujen tavoitteiden saavuttamista. Menetykset petos on tulot tuhlannut kuitenkin tarkastelemme sitä. Yritykset tietävät arvo rahaa panna vakuutus kuten petoksen tekijät tehdä vaikka kierretty tavalla. Korjata tämä vitsaus yhteiskunnassa on vaativa tehtävä. Kuten Koyal yrittää kouluttaa ihmisiä, miten estää petoksia, toivoo kylvääkseen kauhua niiden keskuudessa, jotka räikeästi haaste ratkaista rehellisiä yrityksiä palvella ihmisiä omistautumista ja eheys.

Comment Stream