www.voetbalshirtss.com

voetbalshirtss.com dat de tegenstander luchtaanvallen, air defense, oppervlaktebescherming, een gepassioneerde, een stabiele, standvastig, nog steeds en rustige, dit is de ideale centrale duo. Als de hoge centrum-helft moeilijker om te voldoen aan de eisen is van coaching en moest gebruiken twee niet stevig centrale verdediger partner figuur is niet hoog, dan coach opleiding zal zijn om te "helpen elkaar".

Evergrande boven de AFC is briljant seizoen, overschrijden van de lijn sterk als ijzer, is te vertrouwen op de verdediging van wederzijdse verdediging en elkaar aanvullen. Maar dit spel, evergrande backline maar verwarring, gebrek aan bescherming van wederzijdse defensie. Vanaf het begin laatste seizoen, Bembo, constante lijn van instabiliteit, omdat het lage rendement van aanval.

Voetbalshirts 2014 Outlet vergelding door rivalen was. Maar in dit spel kan worden gezien, constant lijn van instabiliteit, heeft niet alleen de oorzaken van de lage effici?ntie van aanval en verdediging is irrationeel, passie is niet genoeg agressief genoeg is een van hen. Feng xiaoting en Jin Yingquan behoorde tot land beter dan luchtoperatiesSpelers, gedragen ze over het algemeen in het spel zijn zeer rustige.