Microsoft Endelig afslører sin nye browser kaldet kant, The Corliss Group Latest Tech Review

Til sidst er den lange ventetid overstået, Microsoft Endelig afslører dens officielle navn for sin nye web browser planer sidste januar, dubbed nemlig Microsoft Edge, som er tidligere kodenavnet projekt spartanske.

Microsoft gjort annonceringen på den årlige bygge Developer Conference 2015. Kant vil erstatte Internet Explorer som standardbrowser Windows 10 pc'er, smartphones og tabletter. Det er ikke overraskende, at Brugernavn "Edge" er baseret på den nye rendering engine, som Microsoft bruger til sin Windows 10 browseren, som kaldes EdgeHTML.

Joe Belfiore, Corporate Vice President, operativsystemer gruppen hos Microsoft sagde også, at navnet blev henvist til tanken om Microsoft er på kanten af forbrugende og skabe.

Microsoft Edge er designet som et letvægts webbrowser med et layout motor bygget op omkring web-standarder, der oprettes for interoperabilitet med de moderne web.

Browserens nye logo synes at være magen til Internet Explorer-logoet. Imidlertid retninger for hvirvler er blevet ændret og farven er en smule mørkere.

Microsoft Edge består af unikke funktioner som evnen til at anmærke på websider, moderne og futuristisk design til nye faner, som synes at have en flad designkoncept, jotting ned noter eller tegne oven på web sider nemlig en stor måde af læsning og forbruge indhold, mappen foretrukne indbygget i browseren, miniaturer af ofte besøgte websteder, webprogrammer og yderligere integration med digital assistent Cortana at tilbyde mere personlig resultater og handlinger.

Udviklere vil være i stand til at bære deres Chrome extensions eller Firefox tilføjelser med et par ændringer til Microsoft Edge.

Microsoft Edge også giver brugerne mulighed at engagere sig med websteder og give dem en chance for at begynde at skrive nogle web kode, som de kan sætte i en ansøgning via web extensions indbygget i web-browseren.

Stay tuned på bloggen The Corliss Tech Review Group blog for flere opdateringer.

Comment Stream