The Corliss Institute, Inc.

Non-Profit Agency

Tervetuloa The Corliss Institute Non-profit Group

http://thecorlissinst.livejournal.com/1775.html

Corliss Institute on voittoa tavoittelematon ryhmä kotiin virasto, joka tarjoaa aikuisille kehityshäiriöitä ja muut vammaiset, erikoistuminen niille, jotka ovat kuuroja tai kuulon ja/tai joilla on eri viestintämuotojen. Corliss ryhmä kotiin virasto noudattaa perusarvoja turvaaminen asiakkaiden ihmisarvoa ja yksilöllisyyttä, erinomaista ja asianmukaista palvelua, edistää mielekästä yhteisöllisyyttä sekä viraston johtajaa, joka kannattaa korkeimpia kliininen, oikeudellisia ja eettisiä hoito ja innovoinnin alalla.

Vuonna 1982 Corliss Institute, Inc. on ainutlaatuinen ja innovatiivinen yhteisön virasto sijaitsee Warren, RI. Tarjoamme palveluja aikuisille kehityshäiriöitä ja muut vammaiset, erikoistuminen niille, jotka ovat kuuroja tai kuulon ja/tai joilla on eri viestintämuotojen. Arvostamme niitä yksilöinä yksilöllisiin tarpeisiin. Pyrimme toimittamaan kaikki tarvitaan johtamaan kannattaa täyttää ja tyydyttää elämää yhteisön.

Corliss tarjoillaan yksilöiden ikä 18, joilla on erilaisia vammoja ja jotka sisältävät näkökyky ja/tai kuulo, kognitiivisista ongelmista kärsivät henkilöt kuten Downin oireyhtymä, autismi taajuuksien häiriöt, henkisen ja kehityksen esteet, tunteiden ja käyttäytymisen häiriöt ja muita vammoja.

Corliss tarjoaa osallistujat Kotipalvelu ja tukee asuin ohjelma sekä päivittäinen elämä taitoja päivän ohjelma koulutustoimintaa. Lääkärin valvonnassa ja tukea tarjotaan tarvittaessa. Nämä ominaisuudet ja toimittaminen vaihtoehtoinen viestinnän liikennemuotojen kuurojen tai kuurojen ja kehitysvammaisten henkilöiden tehdä Corliss ainutlaatuinen. Toimeksiantoaan, Corliss noudattaa keskeisiä arvoja turvaaminen asiakkaiden ihmisarvoa ja yksilöllisyyttä, erinomaista ja asianmukaista palvelua, edistää mielekästä yhteisöllisyyttä sekä viraston johtajaa, joka kannattaa korkeimpia kliininen, oikeudellisia ja eettisiä hoito ja innovoinnin alalla.

Liittyvä sisältö:

http://www.corliss.org/

http://www.corliss.org/history.html

Comment Stream