Daan Forbes Wels
MM1A

B1 Niveau 4: Kan de uiteenlopende effecten van de medialisering op onze bestaanswijze analyseren en vanuit meerdere perspectieven belichten.Verdiept zich daartoe in de nieuwste inzichten en actuele discussies. Ik wil rond maart de effecten van medialisering kunnen analyseren door veel naar presentaties te kijken van nieuwe toestellen en door middel van het opletten in de les.

B2 Niveau 4: Heeft gedetailleerde kennis van de formats en technieken die mediaproducten gebruiken,en de codes en conventies (omtrent vorm en inhoud) waar zij zich aan houden. Is in staat deze formats, technieken,codes en conventies kritisch te evalueren.Ik wil aan het einde van dit schooljaar weten hoe de codering van bijvoorbeeld een website in elkaar zit en als er fouten in zitten ze kunnen herkennen en corrigeren. Dit wil ik behalen door veel op te letten en veel te oefenen.

C1 Niveau 4: Heeft een persoonlijke strategie om via diverse nieuwe media toepassingen en sociale netwerken informatie optimaal tot zich te laten komen. Weet relevante informatie systematisch te beheren. Deelt relevante informatie en kiest daarbij voor verschillende doelgroep en het juiste medium. Ik wil aan het einde van het jaar leren om nieuwe media toepassingen en sociale netwerken perfect op me te laten komen en te begrijpen.

Comment Stream