kinderen voetbalshirts Talk sportzenders

kinderen voetbalshirts Talk sportzenders netwerk op de regel in de tweede helft en de hervorming van de Chinese voetbal rond de wereld lancering persconferentie, Chinese Football Association League Raad uitvoerend secretaris Ma Chengquan zei dat volgens de planning hervorming voltooid zal zijn vóór het einde van de Chinese Football Association. Bovendien zal de algemene administratie van sportbeleid en verordening secretaris Liu die naar verwachting in de komende twee maanden, door middel van hervorming van de nieuwe vereniging officieel debuut.

Tijdens de vergadering zei Ma Chengquan dat "hervorming van de Football Association zijn in een haast, overeenkomstig de relevante plan, hervorming van de football association moet worden ingediend vóór het einde van het programma, materialen, compleet met de ontkoppeling van de algemene administratie van de sport. In de praktijk is er een heleboel werk te doen. Met inbegrip van relaties van de werknemer, salaris, plannen voor de toekomst, de hervormde vereniging wil niet langer betrekking heeft op directeur niveau cadres, leiders van deze elementen ".

Ma Chengquan zei dat dit jaar in wijziging van het nationale beleid goed, voet oplossingen publiceren, voetbal doorheen de omgeving beter, Chinese voetbal heeft verbeterd als een geheel, weerspiegeld vanzelfsprekend in de Super League, "met aanzienlijke investeringen in Club, League kwaliteit sterk verbeteren, beter kunnen concurreren, afwerking in de top vier heeft slechts een score, geen dergelijke omstandigheden in het verleden. Eerste plaats in de competitie in Yanbian, vorig jaar gedaald tot b, is maar omdat andere teams uit de tussentijdse verkiezing naar de armor, ondersteboven trekken, zeer verrassend. Met inbegrip van aerbin, Project springplank, maken deze rush Super team zeer smalle kloof"

voetbalshirts kopen Oost-Aziatische voet Unie officiële website "EAFF.com" gepubliceerd de 6de Oost-Aziatische Cup teams van de kandidaat-lijst. Het is duidelijk dat teams zal worden gehouden op 20 juli 2015 voorgelegd aan de East Asian Football Federation vóór het einde van de lijst, en elk team lijst van 23 spelers zal worden gekozen uit de lijst met kandidaten.

Het is geleerd dat dit jaar de Oost-Aziatische Cup voetbaltoernooi zal worden gehouden in Wuhan, China op 1 augustus, 2015 naar 9e Sports Centre, China, Japan en Korea, Noord-Koreaanse voetbalteam in het toernooi, dat wordt uitgevoerd concurreren zal voor 2018 Rusland 40 in de World Cup Aziatische wedstrijden zone kwalificatie voor de mannen is een zeer goede opleidingsmogelijkheden.

In de Oost-Aziatische voetbalbond officiële website aangekondigd de mannen 46-man ploeg in de grote Guangzhou evergrande als finalisten, waren er 9 mensen genomineerd, Shandong Luneng en Beijing Guoan en 7 waren shortlist. Vermeldenswaard in dit nationale ploeg kandidaat-lijst ook wordt weergegeven Shi Ke, Xie Pengfei en volgende die verschillende vorige Olympische voetballers figuur, na mislukte World Cup qualifier als gevolg van houding problemen van Bhutan lijsten SAINTY jongere Leon terug te keren naar deze lijst. En coaches, onder leiding van nationale voetbalcoach van de ploeg die Perrin zal uiteindelijk worden gekozen door te filteren uit de ploeg 46-man voor 23 mensen deelnemen aan de Oost-Aziatische Cup gehouden in Wuhan in augustus.