Litle heaven in Europe

De nieuwe trekpleister in Europa anno vandaag is het prachtige ongerepte Kroatie. De populairste vakantiebestemmingen in Europa is al jaren Spanje, Italie en Frankrijk. Kroatie is de nieuwe grote concurrent van deze populaire landen. Als je Kroatie bezoekt, begrijp je waarom. Veel steden hebben veel invloeden uit het romeinse rijk, wat prachtig is om te zien. Het doet je denken aan plekken zoals Rome, Venetie en Milaan, echter heeft het iets eigens. Kroatie heeft een kustlijn van meer dan 4000 km, met de auto is dit een van de mooiste en avontuurlijkste dingen die je in Europa kunt zien. Voor de culinaire smaakproeffers onder ons is Kroatie ook geweldig. Tappas uit spanje, pasta uit Italie en stokbrood uit Frankrijk kennen we allemaal wel. Geef je smaakpapillen iets nieuws en ontdenk het in Kroatie.

Voor ieder wat wils, prachtige oude steden, vele gebergtes voor de avonturiers onder ons, watervallen, duizenden km aan kiezelstranden en kust.

De prijzen zijn te vergelijken met Spanje, vergeleken met het Nederlandse leven is het goedkoop. De vibe en cultuur is relax en ontspannen.

Kort gezegd a litle heaven in Europe.

Comment Stream