Svindel by: en drosjetur fra helvete i Mumbai, Newport International Group Projects Company

En spanings-reporter for svindel byen ble filmet tar en drosjetur i Mumbai med en uoppfordret passasjer som hevdet å være hans reise agen.

Conor Woodman er en undersøkende journalist som besøkte ti av verdens byer å avsløre turist feller for et nytt program svindel byen.

For denne siste serien oppdaget han en livstruende spillet russisk rulett i New Orleans; opplevde en taxi svindel i Mumbai; filmet pickpocketers i New York og møtte gjenger i red light district i Amsterdam.

Mumbai taxi svindel

I Mumbai møtte han en svindler som hoppet, uninvited, til hans taxi, som sett i videoen ovenfor. "Det var to av oss i taxi, meg og kameramannen," forklarte Woodman, og han stopper og denne fyren får i og sier "Oh, jeg er ditt reisebyrå".

"Hvis han ikke var, han var hovedmannen i denne mest omfattende svindel. Det involvert ham tar oss galt - vi var omringet av denne høytid og måtte betale en bestikkelse- og tok han oss til feil hotell.

"Vi var i hovedsak kidnappet i dagslys. Jeg var i det taxi for ca to timer, var det ingen air-con, og han holdt ber om mer penger. Det ble morsom for en stund, men det flyttet fra komedie til skrekk.

"Denne fyren gjør dette hver dag, han har en avtale med noen drosjer, de slutter og han får i. Det var interessant, snakket til ham etterpå for å se hvor mye han virkelig liker å få i sin karakter."

3 Mote og klær aksjer å kjøpe nå

Andre svindel Woodman i India inkludert overtalt til å sette i falske medisinsk forsikring krav om penger og bli konfrontert av noen representerer en politimann.

"Ingen vil være i et fremmed land da plutselig politiet bust i og dere gjør alle slags ulovlige aktiviteter som du ikke engang vet var ulovlig," sa han. "Vi kom over denne gang i Mumbai og en annen gang i Amsterdam."

Tips for turister

Newport International Gruppe Prosjekter Selskap

Etter å ha sett mange svindel stund forskning programmet, er Woodmans generelle råd til turister å ikke la vokte ned i utlandet.

"Når du er på ferie og alt ser ut som paradis, noen mennesker handler på en måte som de ville hjemme," sa han. "Sunn fornuft som du bruker når du går rundt din hjemby i Storbritannia er den samme fornuft du vil bruke når du drar på ferie.

"Du ville ikke gå ut med venner hjemme og la din veske drapert over stolen, du ville ikke sette iPad i en ryggsekk som ikke var pakket opp og gå rundt på røret med den og likevel folk går til Barcelona og gjøre akkurat. I hotspots-pakket tog, pakket turist gatene-bør du holde verdisaker foran deg.

"Jeg har brukt mye tid med lommetyver og de ser etter den letteste ruten, hvilke vanligvis betyr poser på ryggen, lommebøker i folkets rygg lomme. De skal ikke ønsker en konfrontasjon. Så når du er i slike situasjoner, bare hold vesken foran deg."

Han advarte at fylliker også gjøre enkle mål. "De er alle ser for folk som har hatt en for mange. Bedre å få en taxi hjem."

Comment Stream