Dit ben ik, Irene Harmusial

Ik ben Irene Harmusial; 19 jaar en ik woon (nog) in Eemnes bij mijn ouders. Mijn vader is Moluks en mijn moeder Nederlands. Uitkomst: jup, me! Ik heb een oudere broer, Bas, van 21 jaar die sinds vorige week het huis uit is, en een jonger broertje, Koen, van 12 jaar.

Voor mijn opleiding Mediamanger heb ik mijn havo diploma gehaald op het A. Roland Holst College in Hilversum. Dit heeft mij 2 jaar langer gekost dan gebruikelijk, maar ach, wat is nou 2 jaar op een mensenleven..? In die 2 jaar heb ik een belangrijke beslissing kunnen nemen. Ik was namelijk aangenomen voor de ArkeFly Academy voor een stewardessenopleiding. Heel iets anders, but not my cup of tea. Naarmate het dichterbij kwam kwam ik erachter dat dit toch niet het beroep is wat 100% bij mij past. Ik kwam bij de opleiding Mediamanger op het Mediacollege in Amsterdam. Ik liep de school in en ik dacht: dit is het, hier hoor ik!! Na de opendag had ik mij dan ook direct ingeschreven en na een intake-gesprek kreeg ik het bericht dat ik was aangenomen!! Achteraf een uitstekende beslissing in mijn ogen. Mijn eerste woordje als baby was namelijk ook het woord: "zelf!". Ik wil de touwtjes in handen nemen en zelf de regie bepalen. Een opleiding Mediamanager sluit daar volledig bij aan.

Met de opleiding mediamanager hoop is succes te behalen in mijn werk waardoor ik een goede baan kan vinden en later voor mijn gezin kan zorgen. Ook hoop ik dat ik op deze manier mijn talenten het beste kan vormgeven en deze de wereld in kan laten schijnen.

Ik verwacht van deze opleiding dat het heel goed bij mij past en dat het een verrijking zal zijn voor de kennis die ik al heb. De klas kan van mij verwachten dat ik een goede "mams" zal zijn voor de klas het aankomende jaar (aangezien zij mij hebben aangewezen als klassenvertegenwoordiger). Ook zal ik voor iedereen klaar staan en betrouwbaar zijn en blijven. De school kan van mij verwachten dat ik mij voor de volle 100% zal inzitten voor mijzelf, maar ook voor anderen. Na 3 jaar zal ik het Mediacollege dan ook met trots verlaten inclusief een diploma Mediamanager in mijn hand!

Dus onthoud: "ga er voor en wees jezelf want wie zijn eigen weg gaat zal nooit worden ingehaald door een ander!"

Irene Harmusial
05-09-2014
MM1A, Mediacollege Amsterdam

Comment Stream