Abney & Abney Associates Green Solutions, Genieten van een nieuwe energie-efficiënte ketel

Genieten van een nieuwe energie-efficiënte ketel

Dertig-negen-jaar-oude Naseem Hussain woont met zijn vrouw en drie-jaar-oude dochter in een Victoriaanse rijtjeshuis in Sheffield. In augustus had hij een nieuwe boiler geïnstalleerd onder de energie bedrijven verplichting (ECO), een initiatief van de regering dat loopt langs de groene deal om mensen maken hun huizen meer energie efficiënt, te helpen geld te besparen op hun rekeningen.

Hussain, die werkt voor de Sheffield Star krant, verplaatst naar de drie-slaapkamer, een badkamer eigenschap ongeveer acht jaar geleden, en heeft het gebruik van de bestaande ketels voor centrale verwarming en warm water.

"We besteden veel tijd aan huis op zoek na onze dochter dus we moeten het huis warm te houden," verklaarde Hussain. "De verwarming en warm water is op de meeste van de tijd tijdens de winter of wij hebben het geprogrammeerd om te komen op op 6 am voor een paar uur in de ochtend, het midden van de dag, dan een paar uur voor het slapen."

In juni schreef zijn energie provider, afgekort, Hussain om te vertellen hem dat hij kon worden recht op een gratis ketel die verminderen van zijn energierekeningen onder ECO, een regeling helpen kan waar de "grote zes" energieleveranciers zijn wettelijk verplicht steun te verlenen aan arme en kwetsbare huishoudens, en mensen in arme gemeenschappen en eigenschappen die zijn moeilijk om warm te houden.

"Ze vertelde me dat ik zou in aanmerking komen voor een vervangende omdat mijn huidige ketel inefficiënt is en ik minder dan £15,860 een jaar verdienen. Mezelf en mijn vrouw die zowel deeltijd werken om te kijken na onze dochter en fiscaal verrekenbare tegoeden te krijgen,' zei hij.

Een paar weken later, afgekort stuurde rond een huis energie onderzoeker, die was vrij onder ECO. "Ze maakte een inspectie van het huis, nam foto's en enkele van de verbeteringen die kunnen we uitgelegd."

Comment Stream