Beau's leerpage

Leerdoelen die ik hoop te hebben bereikt aan het eind van dit jaar.

Beau, heeft moeite met de bedienings logica van apparaten en toepassingen. Maakt mede daardoor weinig gebruik van nieuwe media- technologieΓ«n en verdiept zich niet in de mogelijkheden die deze bieden.

Beau, herkent wanneer een mediaboodschap gekleurd is door politieke, ideologische of levensbeschouwelijke overtuigingen.

Beau, verstuurt tweets. Plaatst eigen content op een of meerdere sociale netwerksites. Uploadt foto’s en video’s. Kan content delen via e-mail en sms.

Leerdoelen 'SMART' formuleren

SMART

  1. Specifiek                  S
  2. Meetbaar                M
  3. Acceptabel              A
  4. Realistisch              R
  5. Tijdgebonden         T

Eerste Leerdoel

1. Specifiek: ik wil graag de bedienings logica van apparaten en toepassingen leren aangezien mij dit beperkt met deze opleiding   2. Meetbaar: het aantal handelingen vind ik erg moeilijk om te zeggen aangezien ik niet weet tot hoever de handelingen gaan. Het liefst leer ik alles en wij zijn met ongeveer 20 programma's bezig, dus dan zou ik deze 20 programma's willen leren meesteren  3. Acceptabel: Ik denk wel dat dit acceptabel en haalbaar is aangezien ik me beperkt voel doordat ik de handelingen niet ken en ik dat niet wil dus er alles aan ga doen het te leren   4. Realistisch: ik denk wel dat het realistisch is te behalen aangezien ik er erg hard voor wil werken   5. Tijdgebonden: per programma heb ik denk ik 1,5 week nodig, dat houdt in dat ik voor 20 programma's 30 weken nodig heb, wat me gaat lukken!

Tweede Leerdoel

1. Specifiek: ik herken het wanneer een mediabericht is gekleurd door politieke, ideologische of levensbeschouwelijke overtuigingen   2. Meetbaar: als ik het nieuws kijk of de krant lees, of iets wat nieuws gerelateerd is op mijn telefoon herken ik wel in welke categorie het behoord  3. Acceptabel: acceptabel zou ik het vinden als ik de via social media gedeelde nieuwsberichten met zekerheid kan ontleden  4. Realistisch: ik denk zeker dat dit realistisch is ja, aangezien ik dit nu al erg goed beheers, maar er helaas soms aan twijfel en ik wil werken aan de twijfel    5.Tijdgebonden: binnen een paar (6/7) weken hoop ik dit te masteren.

Derde Leerdoel

1. Specifiek: ik kan filmpjes en foto's op internet plaatsen, maar wil graag ook filmpjes kunnen bewerken   2. Meetbaar: ik kan filmpjes en foto's op internet zetten

Comment Stream