Kirja-arvostelu: Lähempänä mennessä Jimm Hendren Group Review

New York Yankees oppineiden kirja luku on aina varattu Mariano Rivera.

Hän on yksi suurimmista helpotusta syöttäjä, Major League Baseball historian. Mr. Rivera pitää eri henkilökohtaiset tiedot, mukaan lukien ura säästää (652) ja alin ansainnut aikavälin keskiarvo (0.70) ja säästää (42) pudotuspeleissä. 13 kertaa All-Star hän auttoi Yankees voittaa viisi World Series. Hänen yhtenäinen lakkautettiin vuonna 2013.

Se on uskomaton tarina, varsinkin kun otetaan huomioon herra Rivera tausta. Hän varttui lika huono Puerto Caimito, tiny Panaman kalastajakylä. Hän halusi olla kuten Pele jalkapallo tähti. Hän oli koskaan kuullut baseball legendoja kuten Babe Ruth ja Hank Aaron. Kun hän nousivat koneeseen ensimmäistä kertaa elämässään pelata pro baseball, hän ei voinut arvata uskomaton matka, hän oli aikeissa tehdä.

Mr. Rivera hiljattain kirjoitti omaelämäkerrassaan "Lähempänä: My Story" apunaan New York Daily News urheilutoimittaja Wayne Coffey. Tämä kirja, aivan kuten sen vaikuttava aihe on skandaali ja vihjailu. Pikemminkin se on hyvin henkilökohtainen tarina kovaa työtä, sitkeyttä ja hillitön intohimo baseball. Piki piki, ja sesonki, näemme Mr. Rivera siirtymistä vain kuolevainen osaksi baseball jättiläinen.

Hänen alkuperäinen reitti pro Baseball oli lähes koominen.

Mr. Rivera pelasi Panama Oeste Vaqueros 18-vuotiaana. Hän suosikki kanta oli oikealla alalla. Hänen managerinsa kysyi piki eräänä päivänä jotain hän ei ollut tehnyt "Koska heitin muutaman sisävuoro provinssi-joukkue kun olin neljätoista." Hän otti röykkiö toisessa vuoroparissa heittää palloa "luultavasti korkeintaan 85 kilometriä tunnissa", mutta hän oli "saavat ennen kaikki, lyömällä kulmat, pitching nopeasti. Me päätteeksi voittaa pelin."

Vaikuttava esitys, joka hänen mielestään olisi "yhden päivän heitellä", Mr. Rivera palasi hänen tavallista aikataulu. Kaksi joukkuetoverit, Emilio Leppä ja Claudino Hernandez, ilmestyi hänen talo kaksi viikkoa myöhemmin ilmoittamaan hänelle, ne järjestetään tryout New York Yankees. Hänen ensimmäinen ajatus? "Todella odotetaan minua uskomaan tähän?" Se oli kuitenkin totta. He suosittelivat Mr. Rivera osa Yankees scout Chico Heron teoriaa "Jos pelaaja viittaavat Yankees, joka päätyy allekirjoittamisesta saat finder's fee kaksisataa dollaria."

Mr. Rivera pystytti kolmena sisävuoro Panaman maajoukkueessa. Hän iski ulos viisi taikinat, ja saa yhden hitin. "En luultavasti saa heittää yli 30 tai 35 leirintäpaikat," hän muistutti, "lähes kaikki fastballs yksi tai kaksi primitiivinen muutos-UPS sekoitetaan." Yankees scout yrtti

Raybourn vaikutuksen ja allekirjoittanut hänet vähäistä-liigan sopimuksen ja 2000 dollaria bonus.

Loput, kuten he sanovat, on historiaa.

Mr. Rivera opin jo varhain, "tuntuu, ei painetta, vain mennä sinne ja minulle ja Pelaa peli rakastan." Hänen ensimmäisen World Series vuonna 1996 toi hänelle suurta iloa, "Että kasaan ja juhlia jälkeen meidän piti palata voittaa joukkue yhtä hyvä kuin [Atlanta] Braves on sanoinkuvaamaton tunne." Hänen uskonnollisen uskonsa oli täydellinen täydennys tehokas kätensä 2003 playoff voitto Boston Red Sox, "Olen käsissäni ja polvissa, suudella [syöttäjä on hautakumpu] kumi, sanoa rukous herra, itku lian."

Kyllä, hän tehnyt virheitä kentällä. Upea peli-palkittu kotiin ajaa Cleveland Indians Sandy Alomar Jr. 1997 American League pudotuspelien oli "suurin epäonnistuminen nuori uran." Mr. Rivera oli päättänyt tehdä "kaikki voin varmistaa se ei toistu." Vain muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta hän teki niin.

Paljon tilaa on omistettu vaimo Clara. "Naimisiin oli paras päätös olen koskaan tehnyt", hän kirjoitti alle otsikko heidän hääpäivä marraskuussa 1991. Hän on vanhempi pastori evankelinen kirkko perustettiin useita vuosia sitten. Riveran mielessä hän on "äiti kolme lasta ja nainen, joka on todellinen supertähti perhe." Et voi saada paljon enemmän kiitosta kuin tämä.

Baseball fanit ja rento tarkkailijat Mr. Rivera 19 vuoden ura on ihme katsella. Jokaisen sivun "Closer" paljastaa toisen kerroksen tämä yllättävän nöyrä mies on uskomaton lahjakkuus, hän vain huomasi aikuisiässä. Yankees fanit kuin minä ovat ikuisesti iloinen, että hän, ja kiitän häntä hän antoi meille ihania muistoja.

Comment Stream