Barcelona penger å spare Tips

The Tyler Group Expat Connections at Barcelona

I denne økonomien hjelper hvert øre lagret. For å gjøre din euro gå videre i Barcelona, kan du følge vår spare penger.

1. SHOP PÅ EL CORTE INGLIS FOR TURIST-RABATT

El Corte Inglis er stedet å one-stop-shop i Barcelona. El Corte Inglis' ni etasjer holde alt fra gourmet dagligvarer, toalettsaker, elektronikk, leker, klær, sko og souvenir varer. Mange av Spanias kjente merkevarer, som Desigual, Custo og Zara, har spesielle seksjoner viser sine varer.

Den store fordelen med shopping på El Corte Inglis over andre butikker er turist rabatt på 10% av. Bare Vis passet på av turistkontoret i første etasje, og du får rabattkort bra for den dagen shopping. Hvis du returnerer igjen under reisen, må du dessverre vente igjen på senteret for å få et annet kort.

Når du kjøper en vare, kan du vise din rabattkort på Registrer og El Corte Inglis ansatte trekker rabatten fra den totale prisen for varene. Mat og bøker er utelukket fra rabatten.

Sted: Du kan ikke savner den. På Placa de Catalunya (tar opp en by blokk) øverst på Las Ramblas. Metro: Catalunya. Når du angir butikken, følg skilt eller be en av dørvakter å henvise deg til det turistkontoret. Turistinformasjon personalet snakker flytende engelsk.

2. UNNGÅ STØRSTE RIP-OFF - DYNAMISK VALUTAOMREGNING

Når du bruker kredittkort i Barcelona, vil mange selgere tilby deg muligheten til å betale regningen i dollar i stedet for euro. For praktiske betaler i dollar, kalt dynamisk valutaomregning, legger selgeren et gebyr skjønn fra 2% til 9% av totale transaksjonen. Her finner du dynamisk valutaomregning brukes i high-end kjøpesentre som El Cortes Ingles, hoteller og butikker.

Selgere si at amerikanske reisende foretrekker å se deres regning og betale i dollar, så det er rettferdig. Vi sier det er en måte for handelsmenn å puten bill og "rip-off" turistene. For eksempel et hotell lading et 5% gebyr for et 1600€ opphold vil koste deg 80€ for bekvemmeligheten av å betale regningen i dollar. Dette inkluderer ikke noen transaksjonsgebyrer kredittkortet kan belaste deg for en internasjonal transaksjon.

Den gode nyheten er at du kan enkelt avslå dynamisk valutaomregning. Når du bruker kredittkortet ditt, vil selgeren vise deg to priser - i euro og dollar. Velg "euro" og du vil betale noen ekstra avgifter.

Hvis hotellet forbigår valuta valget trinn og presenterer regningen til deg i dollar har ugyldig dollar transaksjonen, og Kjør det å velge alternativet "euro".

3. BRUKE KREDITTKORTET FOR DE FLESTE KJØP

Du får den beste kursen mulig ved å belaste kjøp på kredittkortet. Du vil også motta svindelbeskyttelse, så hvis du har et problem med hotellet (f.eks ikke luksuriøse rommet du forhåndsbetaler for), kjøpmann eller tur, du vil kunne bestride transaksjonen og motta refusjon. Når du bruker kredittkort i Barcelona, Følg disse tipsene:

-Kaller kredittkortselskapet og la dem vite at datoene og plasseringen av din reise. Ellers sine automatisk svindel beskyttelse algoritmer kan de-aktivere kortet midten av turen.

-Reise med minst to kredittkort. Selv ved å ringe før hånd, har vi hatt vår kort uventet avstenging. Hvis du er i en knipe, har en annen kort praktisk å bruke før du kan sortere ut misforståelse med banken din.

-Bære en Foto-ID. Når lading kjøp i Spania, må du også vise en Foto-ID. For å unngå sightseeing med Passport-kontoen, i stedet bruke førerkort.

-Kontroller kortet avgifter for utenlandske transaksjoner før forlate hjemmet. Du vil bli overrasket i forskjellene i avgifter mellom kort - selv utstedt av samme bank. Merk at hyppige flyger og Hotel tilknyttet Visa/MasterCard er beryktet for å ha noen av de verste kostnadene.

-Få en hovedstaden en visum Card - kortet med de beste prisene for oversjøiske reiser er hendene ned en hovedstaden en Visa. De fleste kort lade det Visa gebyret på 1%, en oversjøisk 1% transaksjonsgebyr og en 4% tilleggsavgift på internasjonale kjøp. Hovedstaden en Visa belaster ingen avgifter - ikke engang standard 1% visumgebyr. Hvis du planlegger å tilbringe noen uker utenlands, vil dette kortet spare hundrevis av dollar i løpet av turen. Husk bare å betale - månedlige renten er brutal.

4. BRUK EN ATM Å FÅ EURO OG OPP ATM GRENSEN.

Ikke bekymre deg kjøpe euro i USA eller kjøpe reisende sjekker. Reisesjekker er nesten foreldet (lykke får noen å kontanter dem) vil du betale opprørende avgifter å skaffe euro fra lokale bank eller AAA kontoret.

Minibanker er lett å finne i Barcelona, men du betaler en avgift, vanligvis $5 for hver transaksjon. Før avreise hjem, ringe banken din og øke ditt daglige tilbaketrekning grensen. Deretter redusere avgiftene ved uttak mye samtidig. Stash hva du ikke skal bruke den dagen på hotellet ditt trygt.

En annen grunn til grensen er hvis du skal betale et stort depositum på en leilighet, tur, eller togbilletter. Vi ble overrasket over å finne at vi ikke kunne betale med kredittkort for overnatten linjen til Paris (cash bare for tog utenfor Spania). Heldigvis vi økte vår grense og trekke lett 500€ den dagen.

5. SAMLE MVA-REFUSJON

Som turist, om du bruke over 90.15€ til en kjøpmann, kan du motta tilbakebetaling av mva (IVA på spansk) på 18% på kjøp. Når du sjekker ut i butikken, Vis pass og be ansatte om papirene. Når du drar Spania, vise kjøp og dokumentasjon til tollerne spansk.

Avhengig av hvor du drar Spania (f.eks luft, tog, båt), kanskje du kunne motta refunderingen utpekt banker eller utvekslinger for din hensikten avreise (f.eks, flyplasser), eller du trenger for å post-i mva-dokumentasjonen. Hvis du e-mva-informasjon, gir over tre måneder for å motta refusjon sjekken i posten.

Comment Stream