voetbalshirts kopen 2015 Wanneer

voetbalshirts kopen 2015 Wanneer de 2002 World Cup, Japan om te winnen het recht voor het hosten van het smeergeld om te kopen een ticket naar Zuid-Amerikaanse voetbalbond. Vervolgens sturen Japan Football Association voorzitter Naganuma levend 2000 (dood) $ 1.5 miljoen aan de Amerikaanse voetbalbond. Vervolgens wordt gedeeld door 3 personen, waarvan Zuid-Amerikaanse Football Association President Rios kreeg $ 1.2 miljoen, twee anderen kreeg $ 200.000 en 100.000 dollar respectievelijk. Rios zal het geld terugverwijzen naar zijn vrouw vrouw Maria Clemencia-Perez rekening, na verschillende overmaken van geld uiteindelijk geliquideerd in een bank in New Jersey, en het bewijs van ontvangst als Maria ondertekenen.

Dit feit is gemaakt door een staf van de voetbalverenigingen in Zuid-Amerika voor 15 jaar, wordt 'x' vermeld. Volgens het personeel, zei dat $ 1.5 miljoen is Japan naar Zuid-Amerika 10 dank de nationale voetbalbonden verenigingen voor de World Cup in 2002 stemmen zullen, maar uiteindelijk diende als voorzitter van de Zuid-Amerikaanse Soccer Association Rios nam $ 1.2 miljoen en 200.000 naar de Zuid-Amerikaanse Soccer Association secretaris-generaal Lucca, terwijl de resterende $ 100.000 werd genomen door een tussenpersoon.

voetbalshirts 2015 Volgens de 'x' in bewijs gegeven aan de Aspen daily news, 1,5 miljoen kosten van 3 personen alle ontvangen hebben hun eigen handtekening, een bestand met de handtekening is gedateerd 3 februari 2000, per Braziliƫ een branch manager om te helpen bij de overdracht, bancaire overschrijving op de boodschap van "het geld uit Japan naar de Zuid-Amerikaanse voetbalbond, namens het uit bericht. "Dan geld in Braziliƫ Bank split, overdracht opnieuw.

Het is geleerd dat het recht voor het hosten van de World Cup in 2002 gezamenlijk gehost door Japan en Zuid-Korea in 1996 werden goedgekeurd. 1998 Naganuma leven toen hij de post om redenen van volksgezondheid, als Japan, erevoorzitter van de Football Association verliet, en daarna stierf in 2008.

De Aspen daily news meldde dit, voormalig Vice President van de FIFA, Japan Football Association Erevoorzitter in 1996 als Japan Football Association Vice President verantwoordelijk voor buitenlandse zaken sterk is ontkende dat de kleine cangchuner, zei hij: "Dit is iets wat onmogelijk, 100% treedt niet op bij het bepalen van remise tot vier jaar na het recht voor het hosten van de World Cup, zulke dingen? De indiening vergoeding aan het einde van het verslag over de rekeningen van het boek.