Amber Tromp

Mijn naam is Amber Tromp. Ik ben 16 jaar en woon in Nieuwe Niedorp samen met me ouders en broertje Lars. Ik hou van shoppen en uitgaan met mijn vriendinnen. Mijn hobby's zijn paardrijden, fitness, kickboksen en hardlopen. Ik zit op het Media College Amsterdam in klas MM1B.

o3 leerdoelen.

1. S1. Beseft hoe het eigen mediagebruik invloed heeft op de eigen levensstijl. Kan analyseren hoe de eigen mediaconsumptie van invloed is op de eigen kijk op de wereld (‘je bent wat je surft/kijkt/ speelt/downloadt’).

2. B3. Herkent wanneer media- boodschappen vooroordelen, rolpatronen en ideologieën bevestigen en versterken.

3. B2. Kan analyseren hoe gangbare formats, codes en conventies bepalend zijn voor de inhoud en vorm die mediaproducenten aan hun mediaboodschappen geven.

3 leerdoelen.

1. Ik besef hoe mijn eigen mediagebruik zoals Facebook, whatsapp en twitter invloed heeft op mijn levensstijl en ik kan opzoeken hoeveel tijd ik kwijt ben aan verschillende media activiteiten. Ik kan nagaan hoe het gebruik van mijn mobiele telefoon invloed heeft

2. Ik herken berichten in de media die vooroordelen, rolpatronen en handelingen bevatten.

3. Ik kan nagaan hoe veel voorkomende logo's, codes en afspraken bepalend zijn voor de inhoud van een mediaproducent aan zijn mediaboodschap.

Comment Stream