OPG 4

Når man ser på billedet, og ser at de er glade og sporty. Så får man lyst til at dyrke sport, så man kan se lige så glade og sporty ud som dem. Og derfor vil man selvfølgelig også købe det de har på, for man skal jo ligne dem så meget som muligt. Det at priserne står relativt stort og på selve produktet, gør at det ser billigere ud, end andre varer, fra samme kategori. Og så er det jo lige pludselig et godt køb!

Når både mænd og kvinder, kigger på billedet, bliver man tiltrukket. Især når mænd kigger på det fordi at mange godt kan lide pæne piger uden så meget tøj på. Og når kvinder ser billedet tænker de nok at de også gerne vil se sådan ud, og hvordan gør man det?? Man køber selvfølgelig undertøjet. Mange kvinder vil nok gerne se ligeså sexet ud som hende fordi hun har det undertøj på.

Denne video, er en reklame for et huprodukt/creme. Modellen ligner at hun er meget glad, føler sig "fri". For hun smiler på sådan en rolig og afslappet måde. Baggrundsmusikken gør også et godt indtryk, for ligesom modellen bliver man helt rolig og afslappet. Reklamen fortæller altså, at hvis man køber produktet, får man en "perfekt" hud, ligesom hende. Og måske også en indre ro.

Comment Stream