Southwood Group Custom Graphics Specialists: Appartement Signage

SouthWood heeft hebben gemaakt signalering voor duizenden eigenschappen appartement en condo in de Verenigde Staten, een scherp inzicht in de behoeften van ontwikkelaars Multi-Family en managers van het bezit. Onze klanten omvatten één eigenschap eigenaren op een aantal van de natie grootste REIT's en woning beheer bedrijven. Of u wilt dat om een gestandaardiseerde merk in uw portefeuille te promoten of je liever een verschillend beeld voor elke eigenschap, kunt een consultant SouthWood u de uitvoering van een teken programma dat is ontworpen om effectief positie en uw eigendom markt en bewoners trots te noemen het huis te maken.

Case Studies

GABLES 820 WEST

Opdrachtgever: Gables Residential

Locatie: Atlanta, GA

Reikwijdte van de werkzaamheden: teken Planning en bewegwijzering, ontwerp, fabricage en installatie van een uitgebreide en uniforme teken programma voor dit stedelijke, halverwege opkomst appartement Gemeenschap.

Als ontwikkeling trends verschuiving naar stedelijke kernen, zijn oudere buurten en verlaten fabrieken ademhaling nieuw leven als "infill" Gemeenschappen. Een voorbeeld is van Atlanta Midtown wijk, die een enorme hoeveelheid van verandering en vernieuwing in de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. De koning Plow Arts Center in Midtown bestaat uit gebouwen die teruggaat tot de 1890 's. Deze voormalige ploeg fabriek is gerenoveerd en omgevormd tot een gemengd gebruik stedelijke ontwikkeling, bestaande uit commerciële kunst ruimte, uitvoeren van kunst centra en restaurants die de historische en architecturale betekenis van de fabriek te behouden. Toen Gables Residential (een landelijk REIT beheer van meer dan 35.000 eenheden) begon de ontwikkeling van Gables 820 West op een site grenzend aan de koning Plow Arts Center, wilde het het gebouw (en haar AV) te behouden de stedelijke industrieel feel van de omgeving. SouthWood werd ingehuurd om te ontwikkelen en implementeren van een volledige teken pakket interieur, exterieur en parking garage elementen die weerspiegeld de strak stedelijke gevoel van de wijk. Een combinatie van metalen en een verscheidenheid van methoden en materialen werden gebruikt om een unieke en moderne look die aangevuld oudere industriële gevoel van het gebouw.

GEBOGEN BOOM APPARTEMENTEN

Opdrachtgever: Riverstone residentiële

Locatie: Centreville, VA

Reikwijdte van de werkzaamheden: ondertekenen planning en bewegwijzering, ontwerp, fabricage en installatie van een programma voor het teken van uitgebreide en uniforme vervanging voor deze Gemeenschap Tuin Appartement.

Toen Riverstone residentiële besloten werd het tijd om doen opnieuw bewegwijzering op hun eigendom gebogen boom appartementen in Noord-Virginia ze wilden een AV-provider die kon geven maximale zoeken naar minimale prijs. Net als veel van onze klanten had Riverstone een bijzondere blik die ze hoopten te bereiken; maar een beperkt budget met die te bereiken. En met de twee hoofdingangen en verschillende kleinere, zij wisten dat de nummers zou waarschijnlijk snel toevoegen. Dus ze wendde zich tot SouthWood ontwerp, waarde ingenieur, produceren en installeren van een nieuw programma voor bewegwijzering. Riverstone vertrouwd dat we de kwaliteit die ze wilden tegen een prijs die ze konden veroorloven kan bieden. Aangezien ze iets vet en substantiële voor de ingangen wilden, ontworpen SouthWood monument bewegwijzering voor elk. Door op te geven van het gebruik van faux stucwerk en faux bakstenen in tegenstelling tot werkelijke metselwerk, konden we hun kosten in overeenstemming met de begroting te houden. Met een nieuw logo en nieuwe bewegwijzering heeft deze Gemeenschap nu een nieuwe lease-overeenkomst op het leven!

Comment Stream