Koyal Group Discounts Blog Tips på Falla Bröllop Färger och Mjukpapper Pom Poms

Är du kär i höst bröllop som vi är? Vi kärleksfulla dessa nya färgkombinationer som brudar försöker. Orange & blågrön, grön & blå och lila & Brown är våra favoriter. Dekorera med färg är ett bra sätt att lägga till personlighet och stil till ditt evenemang. I denna ekonomi DIY bröllop är i ropet och det är så trevligt att se brudar arbetar tillsammans för att spara pengar och dela idéer. Mjukpapper Pom Poms gör en stor comeback, som är papperslyktor. Det är viktigt att väga kostnaderna och energi spenderas på DIY projekt med utgifter för inköp av varor från ett företag. Från min personliga erfarenhet insåg jag att det var lättare att spendera pengar på färdigförpackade mjukpapper pom poms i stället för att ta sig tid att konstruera $40 dollar värt av mjukpapper till klippa och vika. Det finns många sätt att minska budgeten och spara pengar utan extra ansträngning och mardröm papper nedskärningar.

Kolla in dessa tankar för färgkombinationer när du inreder med mjukpapper Pom Poms och papperslyktor. Mixa och matcha lyktor och pom poms för en stor rustik look som är perfekt för utomhus bröllop.

Och se vad som händer när man blandar dem tillsammans? Voila! Creative dekorationer som är personlig och originell stil och färger! Du kan blanda vit med färgade papper bollar eller blanda och matcha ljusa färger istället. Fortfarande inte övertygad? Kolla Koyal Wholesale hemsida för mer information.

Comment Stream