SV TCL & Associates Probe Company Semiconductors: En kort gjennomgang av sin virksomhet for de siste tjue årene

Semiconductor industry er kanskje den mest dynamiske og produktiv industrien i dag som det gir i hele verden med verktøy som er viktige i alle nivåer av det globale samfunnet og i ulike applikasjoner fra industrien til handel til utdanning underholdning til kunst og mange andre områder. Riding på denne bølgen, har SV TCL Associates kommet ut med viktige verktøy som gir brukere fordelene av høyteknologiske verktøy som forbedre og opprettholde effektiviteten og produktiviteten i hver unikt program.

SV TCL Associates startet sin virksomhet i 1994 produksjon gode halvleder-testing produkter. Det har tatt hensyn til behovene til alle typer tester-kravene til mange semiconductor bedrifter. Siden begynnelsen, SV TCL, som et ledende selskap i bransjen, har forsøkt å gi kvalitet test-løsninger til mange kunder og møte deres tekniske og produksjon standarder i nåtiden og, forhåpentligvis, helt inn i fremtiden.

SV TCL Associates har evnen og ressursene å gi komplett nøkkelferdig tjenester for sonden kort, siste test og direkte dock og administrere alle aspekter involvert i hele prosessen med design, fabrikasjon og sette sammen komponenter. Følgende liste inkluderer dekning av sine siste test styret tjenester:

 • Datter Boards
 • Kabel grensesnitt styrene (CIB)
 • Hånd-grensesnitt styrene (HIB)
 • DUT grensesnitt styrene (DIB)
 • Direkte Dock Boards
 • SV TCL dekker et bredt utvalg av elektriske simulering programvareverktøy, som inkluderer 3D/2D analyse og totale stakk opp simulering å gjennomføre tid domenet, inngangsimpedans, spenningen distribusjon, båndbredde og øye-mønster simuleringer. Utnytte disse verktøyene med komplett design systemet, gir SV TCL klientene solutions trengs fra begynnelse til slutt.

  Som sin forpliktelse til å bli miljømessig søker ansvarlig, SV TCL har lansert sin resirkuleringsprogrammer på alle sine fasiliteter til å gi en grønnere forsyningskjede som det stadig å finne innovative måter å redusere noen negative miljøkonsekvensene av sin virksomhet.

  Hele hele produksjonen vår sonde kort på SV TCL tilfredsstiller alle miljøforskrifter innenfor hver region å minimere svinn ved hjelp av elektronisk industri dokumenter og markedsføringsmateriale lastet opp via SV TCL online Kundeportal. SV TCL overholder likeledes nylig passerte konfliktmineraler regulering av den amerikanske kongressen, utformet for å avslutte volden i land hvor frodig blodige konflikter oppstår over gruvedrift av visse mineraler. Dette er en edel forfølgelse for et selskap som ironisk nok krever bruk av noen av disse mineralene berørt av konflikten. Land rammet og de som kjøper mineraler har som felles mål å oppnå en balanse mellom miljømessig bærekraft og økonomisk utvikling samtidig opprettholde sosiale harmoni.

  Derfor, mens SV TCL er involvert i internasjonal markedsføring av økonomisk stabilitet og utvikling, den også forfølger råmateriale leverandører som legger stor vekt på å bevare miljøet. Langs det mål opprettholder SV TCL stadig tett lokk over sine miljømessige programmer og prosesser for å konstatere at uten innganger eller utganger vil undergrave det felles mål å bevare jorden som en sunn og gunstig for fremtidige generasjoner.

  Comment Stream

  3 years ago
  5

  Elektronikk industri er en av de store brukerne minelagt råvarer. Det har gjort mye for å fornye sine produkter og operasjoner for å redusere sin påvirkning på miljøet. Men er det fortsatt problemet med avfallshåndtering. Mens mye av materialer kan resirkuleres, krever en betydelig del spesielle prosesser å avhende. Godt å høre at selskaper som SV TCL gå en lang vei å hjelpe redusere byrden av industrien på miljøet.

  3 years ago
  3

  Det er en form for økonomiske eller miljømessige terrorisme som det ødelegger både gjerningsmennene samt uskyldige på lang sikt. Nærsynthet er en sykdom framsatt egoistisk ignorering for velferden til ens egen familie og fellesskap.

  3 years ago
  2

  Du vet hvorfor? Fordi de gjennomføre gruvedrift i land som de tror er langt fra påvirker deres egne. Historien om kolonisering startet sånn. Men i dag, verden skrumpet kraftig inn i et lite samfunn der medlemmene er direkte relatert og koblet ikke bare gjennom Internett, men av ideer og holdninger vi dele i sanntid på Internett. Hva pleide å bare skje på en liten øy over Stillehavet skjer nå i bakgården.