Dienstverlening & Commercie

College De Meer 2K15
made by
Delysha Schurman

Administratie & Secretarieel

Daar voor moet je zorgvuldig kunnen werken, je moet een goeie werkhouding hebben, jou Nederlandse uitspraak moet goed zijn en je moet goed kunnen plannen en organiseren. De docent van Administratie en Secretarieel is Dhr. C.Visser (CNVR).

Informatie & Communicatietechnologie

v

Voor Informatie en Communicatietechnologie moet je vakdeskundigheid toepassen, systematisch werken, plannen organiseren en je moet een goeie werkhoudingen hebben. De docent van informatie en communicatietechnologie is Dhr. C. Visser (CNVR).

Handel & Verkoop

Voor handel en verkoop moet je goed kunnen communiceren met je klanten, je moet Nederlands toepassen soms ook wel rekenen. Docent van handel en verkoop is Mevr. B. Chandrikansingh (BECH).

Mode & Commercie

Voor mode en commercie moer je zorgvuldig kunnen werken, goed kunnen plannen en organiseren en je moet goed kunnen samenwerken en overleggen. De docent van mode en commercie is Mevr. B. Chandrikansingh (BECH).

Toerisme & Recreatie

Voor toerisme en recreatie moet je zorgvuldig kunnen werken, je moet Nederlands toepassen, je moet goed kunnen communiceren met je klanten en je moet goed kunnen plannen en organiseren. De docent van toerisme en recreatie is Mevr. F. Chaibi (FACI).

DeskTop Publisher & Grafimedia

Voor desktop publisher en grafimedia moet je vakdeskundigheid toepassen, zorgvuldig kunnen werken en plannen organiseren. De docent van desktop publisher en grafimedia is Mevr. F. Chaibi (FACI).

Verzorgin

Voor verzorging moet je kunnen samenwerken en overleggen, zorgvuldig kunnen werken,

Comment Stream