JUSTIN BIEBER

i love him #belieber.

Jeugd Justin Drew Bieber.

justin bieber is geboren in Canada op 1 maart 1994 , zijn ouders waren gescheiden en woonde later met zijn moeder in Atlanta op zijn tweede begon hij te drummen en daarna begon hij gitaar te spelen zo heeft hij zich zelf drums gitaar en trompet leren spelen . Op zijn twaalfde begon hij met zingen en deed hij mee aan een lokale zangwedstrijd, waar hij als tweede eindigde Aanvankelijk zette Bieber filmpjes van zijn deelname aan een lokale zangwedstrijd op YouTube voor familie en vrienden die niet bij zijn optredens konden zijn.

Eerste album 'My world' (2009 - 2010).

justin bieber zen eerste liedje kwam uit op 7 juli 2009 het heet 'One time' , zijn tweede liedje heette 'One less lonly girl' Andere liedjes van Justin Bieber zijn 'Where Are You Now' 'Never Let You Go' en 'Bigger'. Vanaf dinsdag 27 oktober 2009 was Biebers single 'Love Me' te koop via iTunes. Deze single had Justin Bieber nog nooit eerder gezongen in het bijzijn van publiek en was voor zijn fans dus totaal nieuw. Het nummer lekte twee dagen van tevoren uit, onder andere op YouTube. Verder hadden veel mensen het al één dag van tevoren gekocht via iTunes, omdat het door een fout een dag te vroeg te koop was. Justin Bieber heeft in totaal vijf singles vrijgegeven voordat zijn album uitkwam.

'My World 0.2' 'Never Say Never' (2010 - 2011)

Op 16 maart 2010, een week voordat zijn tweede album in de verkoop ging, werd de eerste grote tournee van Bieber aangekondigd. Deze concertreeks diende ter promotie van Biebers gelijknamige albums 'my world' en 'My world 0.2'. Op het album My World 2.0 stonden 10 liedjes, waarvan er 4 zijn uitgekomen als single waaronder Baby, zijn eerste echte grote single. Op 4 maart 2010 debuteerde in Ryan Seacrests radioshow het nummer 'Eenie Meenie'Van Never Say Never: The Remixes ging de single Never Say Never opnieuw uitgegeven worden. Het album werd uitgegeven, omdat er een gelijknamige film van Bieber was uitgekomen namelijk 'Justin bieber never say never'. Op 27 maart 2011 gaf Bieber het eerste en enige concert in Nederland, in ahoy Rotterdam Drie dagen later, op 30 maart, gaf de zanger ook het allereerste optreden in België, in het sport paleis antwerpen.

Comment Stream