Adidasi originali sau copie

In ziua de azi, calitatea a ajuns sa piarda mult teren in fata preturilor. Invazia de produse ieftine din Orient pare sa fi modificat si gusturile oamenilor chiar si atunci cand vine vorba despre incaltaminte. Cei care stiu ce conteaza cu adevarat vor aprecia insa intotdeauna o pereche de adidasi originali.

O pereche de adidasi originali tine mai mult

De cate ori nu ti s-a intamplat sa iti cumperi pantofi sport si dupa cateva iesiri la alergat sau pe terenul de fotbal sa ti se rupa. Din pacate, acest lucru se intampla in cazul in care alegi produse de proasta calitate sau facute fara simt de raspundere.

Cel mai bine atunci cand cauti incaltaminte sport este sa alegi adidasi originali, produsi de un brand cunoscut. Acestia nu se vor strica atat de repede, ba chiar vei avea surpriza sa porti o pereche de adidasi ani de zile si sa ramana aproape intacti.

Cum deosebesti o pereche de adidasi originali de un fake

Evident ca prima intrebare care iti vine in cap este cum recunosti o pereche de adidasi originali sau cum faci diferenta intre o copie si original. Spre exemplu, adidasii Nike au in interior un asa numit SKU number. Daca acesta lipseste sau este diferit de cel de pe cutie ai de a face cu un fake.

Si Adidas are numere de serie, iar ele difera de la un pantof la altul chiar la aceeasi pereche, iar eticheta trebuie sa fie atasata la prima gaura pentru siret.

Pe brantul unei perechi de adidasi Converse drebuie sa apara denumirea cu un font boldat. In plus, un detaliu important care face diferenta dintre o pereche de adidasi originali Converse si una copiata este un mic punct in relief care la cei originali apare, iar la fake-uri lipseste.

Si la cei Vans este usor sa iti dai seama cand ai de a face cu o pereche produsa de marca originala si cand nu. Este suficient sa ii indoi. Adidasii originali Vans se indoaie foarte usor, in vreme ce falsurile au talpa mult mai rigida.

De unde cumperi adidasi originali

Ca sa fii sigur ca iti cumperi o pereche de adidasi originali, cel mai bine este sa mergi in magazinele brandului sau sa comanzi chiar pe site-ul producatorului.