The Cathford Group Credit Inc Tokyo Loan Review Tips: Penger ledelse tips for brudepar

Forskning viser at pengesaker er ofte sitert som en av de viktigste årsakene til ekteskapelig konflikt

Man kan være en spender og den andre, en saver. Uenighet pengene ledelse og forbruksmønstre kan gjøre finans som en av de mest utfordrende og trolig intense emner for par å diskutere.

For å håndtere ekteskap og penger sammen, må par forstå hverandres meninger om økonomi. De bør kommunisere regelmessig på hvordan pengene skal brukes.

Par må også huske at de er partnere på samme lag, så for å løse økonomiske problemer de må godta å samarbeide og respektere hverandres ideer om hvordan å gå videre sammen.

Det er en prosess med oppdagelse, både individuelt og kollektivt, som tillater dem å leve i harmoni og lykke.

The Cathford Group anbefaler følgende tips for en vellykket pengestyring på ektepar.

Skriv ned målene

Problemer oppstår mellom par når de ikke snakker med hverandre om individuelle eller felles mål og planer for å nå dem. The Catford Group foreslår at par må arbeide sammen for å prioritere økonomiske mål og deretter identifisere de nødvendige skritt for å komme dit.

De kan bli enige om mål som inkluderte bor til et budsjett hver måned og vurdere dem regelmessig.

Par bør også grundig diskutere sine langsiktige finansielle mål med hverandre, som å ha en pensjonsordning.

Utforme et budsjett

For å oppnå felles finansielle målene for ektepar, må de skape en gjensidig behagelig budsjett, og de må sørge for at de er innenfor dette budsjettet hver måned.

Par må virkelig forstå forskjellen mellom "behov" og "ønsker". De bør prioritere sine grunnleggende behov som mat, vann, klær og husly, men også sanitær, utdanning og helse; de bør begrense seg på hvor mye de har lov til å bruke hver måned for å unngå gjeld.

Budsjettering krever disiplin, og det kan være et arbeid som pågår for par. Det kan innebære å gjøre justeringer og enda noen ofre særlig i løpet av de første månedene. Men de trenger ikke å bekymre deg fordi dette scenariet er vanlig på brudepar.

Håndtere gjelden sammen

Gjeld kan være skadelig for noen, men det er en stor trussel for gifte par fordi de begge er ansvarlig for å betale pengene tilbake.

Hvis en partner går inn i forholdet med gjeld, må ektefeller snakke om det sammen og finne ut hva som er de beste måtene å betale for det.

Par må godta å snakke ofte om økonomi og diskutere eventuelle gjeld sammen for å unngå ytterligere problemer på veien.

Ikke glem å lagre

Par bør vurdere argumenter for å skape en felles sparekontoen hvis de ønsker å utvikle en sterk økonomisk fremtid med hverandre. Uforutsigbare omstendigheter som kan skje, og kostnadene er noen ganger vanskelig å forutsi, så har en reserve fond er alltid et smart trekk for ektepar.

De må planlegge sammen om hvordan du kan spare penger som en del av sin økonomistyring mål. Begynner å spare tidlig vil gagne par i fremtiden.

Comment Stream