The Cindy Shearin Group

Købe en lejlighed i Paris

Denne store lejlighed i den 8th Arrondissement er til salg via øst & vest mæglere til 2,850,000 euro. Afbilledet her er den enorme grand stue.

Ordet Paris fremmaner romantiske tanker om byen og dens historie, kunst og arkitektur. Åh, og lad os ikke glemme alt om delectable franske kultur og ren romantik i det hele. Hvem ville ikke ønsker at eje en lejlighed i Paris? For at få lowdown, spurgte vi nogle folk der kender, nemlig Jennifer Sigler, en transplanteret mægler fra Louisiana, og hendes franske modpart, Etienne de Damas, longtime real estate specialist i Paris, hvor de begge arbejder.

Hvordan udfordrende er det at købe en lejlighed i Paris?

Du har sikkert hørt hvor meget lejlighed priser i Paris er steget. Ekstraordinære vækst i de sidste syv år har set priser fordobling. Folk betaler nu fra 8.000 til 20.000 euro per kvadratmeter (1 meter er 10,76 fødder), og endnu mere for de bedste lejligheder i distrikterne omkring floden. Ikke at nævne, er der en mangel på egenskaber på markedet. Uden en flere notering service, at finde din drøm er lejlighed absolut en udfordring.

Så hvad er en pige at gøre?

Heldigvis, ejendom finderne er dukket op i Paris, og nogle virksomheder vil arbejde sammen med andre agenser, der er ikke normen. Du skal være fokuseret, målrettet og klar, når du begynder din søgning. Paris drøm lejlighed er stadig en mulighed, selvom du bare måtte have til at renovere det en smule!

Arbejde med agenter...

Uden en flere notering service i Paris, vil du gå fra en fast ejendom kontor til et andet i en endeløs cirkel, hvis du ikke er parat. Få udarbejdet af laver lektier på egen hånd. Der er mange hjemmesider, hvor du kan finde lejligheder opført af ejere, omgåelse disse agenter, der ikke er interesseret i at sælge dig noget andet end deres egne lister. Alt det kræver er et telefonopkald til ejer til at oprette en visning, og voilà — du er på vej til at finde din drøm plads!

Hvad skal jeg forvente at betale for en et - eller to-værelses?

Hvert distrikt i Paris kaldes en arrondissement, og hver ejendom har forskellige priser baseret på dens placering, typen af bygning og tilstand. De mest populære områder på venstre bred er naturligvis de sværeste steder at finde en lejlighed. For et soveværelse, en-badeværelse omkring 800 kvadratmeter i god stand, kan prisen variere fra 785,000 til 900.000 euro. For en to-værelses, one-badeværelse omkring 950 kvadratmeter i den populære bydel Le Marais, kunne man betale næsten 1 million euro. Ganske vist er der sjældent fund at renovere, der kan være mindre, men de smart købere eyeing konstant disse skatte for at ordne og leje ud for indkomst.

Hvor hurtigt er ejendomshandler afsluttet i Paris?

Når lejligheden er blevet fundet, og har taget en beslutning om at købe er papirerne underskrevet. Den endelige afslutning tager omkring tre måneder, hvilket giver dig rigelig tid til at låse i dollar-euro-kursen.

Priserne er steget en masse for nylig, er rigtigt? Er nu et godt tidspunkt at købe eller er det et sælgers marked?

Sikkert er sælgere glad lige nu. Men markedet giver dagens køberen mulighed for at købe en drøm lejlighed og ride på en bølge af hvad synes at være et voksende marked.

Hvad er en SCI? Hvornår og hvorfor ville det være hensigtsmæssigt at åbne en?

En notaire skaber en SCI, Société Civile Immobilière, som løseligt kan oversættes som et anpartsselskab til ejendom formål. Denne type af virksomhed kan dannes, når du ønsker at købe en lejlighed med dine venner eller familie. SCI ejer ejendommen med det formål at leje det ud når du ikke bruger den. Der er skattefordele til denne type af køb, så gode råd er nødvendig fra en fransk advokat eller notaire.

Hvad er en notaire?

Notaire (ikke at forveksle med en notar i USA) er en professionel, der er begået under segl fra den franske Republik. Enhver transaktion, fast ejendom skal være udført af en notaire. Han eller hun vil udarbejde dokumenter, realkreditlån og andre tilknyttede papirer til lukning af salget på din lejlighed.

Hvor svært er det at renovere en lejlighed i Paris?

Det er tilrådeligt, ligesom alle andre renoveringsprojekt, at være på stedet under hele processen. Den bedste måde at finde pålidelige arbejdstagere er ved at spørge venner eller kolleger, der kan tilbyde referencer og detaljer på håndværk. Flere ejendomsmæglere kan anbefale en certificeret, pålidelige arbejde team at renovere en ejendom. Sørg for at ansætte en person, der er enten fransk eller taler fransk flydende og der er forsikret og certificeret.

Investere i en lejlighed i Paris?

Udover byens bliver en utrolig ferie kan destination, eje en bolig i Paris være en god investering. Med lave renter, og et solidt marked for vækst i den smukkeste, mest besøgte by i verden er din egen lejlighed i Paris en af livets sande luksusforbrug.

Comment Stream