The Koyal Group Info Mag: 21 tall som forklarer hvorfor tiden å møte klimaendringene er akkurat nå, eller kanskje i går

Som denne ukens viral bilde av 35.000 hvalross proppfull på en Alaskan land minner oss, er klimakrisen fortsatt veldig mye en ting. For dem hvem savnet den, er mangel på isen tydeligvis tvang dårlig skapninger å klynge sammen på et smalt land desperasjon - normalt, de observert liggende mer spredt. (Samme skjedde i fjor også.)

Situasjonen for hvalross er slående, men klimaendringer har også alle slags andre, mindre synlig effekter. Det er vist å produsere hetebølger verden, bidra til global dyreliv utryddelse og kanskje redusere tyngdekraften.

Nedenfor gir vi deg 21 tall for å forklare en av de mest presserende globale problemstillinger i vår tid.

Alaska 35000 hvalross

0,01%

Prosent av arbeider klimaforskere som avviser menneskeskapte globale oppvarmingen. Ifølge forskning utført av geologen James Lawrence Powell, blant 9,136 forskere som publiserte en kombinert 2,258 fagfellevurderte klima artikler mellom November 2012 og desember 2013, avviser bare én person tanken at mennesket endrer jordens klima. En annen vurdering så på 4000 fagfolks anmeldelser av avhandlinger om klimaendringer og fant at en full 97 prosent identifisert mennesker som årsak.

90%

Prosentandel av 108 climate change denial bøker utgitt mellom 1982 og 2010 som ikke var fagfellevurdert. Bøkene benektet forskjellig at klimaendringer som skjer, at mennesker er feil, at klimaendringer er å ha en negativ effekt på miljøet, eller en kombinasjon av tre. En sterk kobling ble også funnet mellom bøker og konservative tenketanker. Sytti-to prosent av bøker ble utgitt av en forfatter- eller redaktørtillatelser med en verifiserbar tilknytning til noen slike grupper.

800.000 til 15.000.000

Antall årene har det vært siden karbondioksid nivået var så høyt som de er nå. Ikke bare mennesker eksisterte ikke da, men havene var 100 fot høyere enn de er i dag og verdens overflatetemperatur 11 grader varmere enn den er nå. Fortsett å lese…

Mer her – The Koyal Group Info Mag

Comment Stream