The Koyal Group Info Mag Review: Pyrkimys paljastaa musta aukko

Lipputulot kuitit jo keveiden puoli miljardia meille dollaria (Dh1.83bn), ohjaaja Christopher Nolan uusi elokuva tähtienvälisen rohmuaa rahaa kuin musta aukko.

Ei huono elokuva, jonka juoni keskittyy joitakin kaikkein esoteerinen käsitteitä fysiikan suhteellisuusteoria tila-aika madonreiät.

Edelleen sinun ei tarvitse tietää mitään Albert Einsteinin teorian painovoima arvostaa aistiharhoja erikoistehosteita.

Jopa asiantuntijat, jotka ovat olleet koppava jotkut tieteen myöntämään, että elokuvan tietokoneella kuvia (CGI) avaa uusia uria.

Ja ei vain pelkkä spektaakkeli. Perustuu Einsteinin miten painovoima vaikuttaa valon, CGI on niin tarkka, että se on antanut tutkijat uusia näkökulmia mustia aukkoja ulkoasun.

On kuitenkin vain yksi ongelma kuten oivalluksia: ne voivat olla vain teoreettisia, kunnes huomaamme itse asiassa yksi näistä kosmisen mutkikkaita.

Ajatus nähdä musta aukko voi kuulostaa ristiriitaista. Mutta jos vähääkään tieteen, että tähtienvälisen saa kuollut oikeassa, se on black reiät eivät ole näkymätön. Ne kertovat heidän läsnäolonsa kautta tuhoa ne purkaa ympäristöönsä.

Ja thats mitä tähtitieteilijät kansainvälinen tiimi on nyt etsimistä, käyttäen maailman suurimmista tieteellisenä kojeena. Tunnettu Event Horizon kaukoputki (EHT), valmistumisen se koulutetaan tähtitieteilijät pitävät paras ehdokas jättiläinen musta aukko.

Kukaan ei tiedä miten objektin koodinimeltään Jousimies A tähden ("Sgr A *") tuli asemansa 26000 valovuotta meidän galaksi ytimessä. Sen ikä on täydellinen mysteeri. Mitä ei ole epäilystäkään että se on uskomattoman vahva painovoimakenttä.

Lähellä tähteä tutkimusten että ne hurtling ympäri Sgr A * nopeuksilla jopa 6000 kilometriä sekunnissa – huomattava osa valon nopeudella. Tämä merkitsee sitä, että ne ovat jotain sama vetovoima kuin useat miljoonaa aurinkoa kiertoradalla.

Jotain että mojova olisi melko vaikea jättää kuitenkin tavanomaisen kaukoputket tahranpoisto sijainti Sgr A * ei näy mitään selvää lähde vakavuuden. Näyttää siltä, että massa on pullollaan alueeksi pienempi kuin meidän aurinkokuntaamme.

Ja vain yksi objekti kykenee, joilla tällainen uskomaton tiheys-musta aukko.

Mustia aukkoja oletettu näkymättömyys on ollut ominainen piirre, koska ne olivat ensimmäinen puhuttu yli 200 vuotta sitten.

Käyttämällä monimutkaisempi kuin Newtonin painovoima, englantilainen tiedemies John Michell ennustaa jo vuonna 1783 objektien olemassaolo painovoima niin vahva, että ei edes valo voi paeta.

Mutta ei vuoteen 1967 esineet saivat nimensä jo tuttu yhdysvaltalainen teoreettinen fyysikko John Wheeler.

Sittemmin on tullut yhä selvemmäksi, että mustia aukkoja voi tehdä itse näkyvissä välillisesti niiden vaikutuksia ympäristöönsä. Lue koko artikkeli...

Lisätietoja kuten meille Facebook ja tutustu blogiin

Comment Stream