The Koyal Group Info Mag Review Top 10 ilmasto löydöt 2014

Top 10-listoja ovat suosittuja tähän aikaan vuodesta, joten annoin kasvattajien painostukselle. Tässä on minun Top 10 lista täysin totta ilmaston tarinoita 2014. Ikään kuin elokuvan "Fargo", joka oli "perustu tositapahtumiin", mutta oli täysin "true story".

10. Sää ei edes esiinny ennen kuin Henry Ford automatisoituun tuotantoon auto. Ei, oikeasti, etsiä sen.

9. Ilmasto modelers havaitsi, että maapallon lämpenemistä melkein yhtä nopeasti kuin niiden mallien ennustaa. Monen miljardin dollarin työtä ollaan nyt tehdä ilmaston lämmin nopeammin.

8. Koch veljekset havaittiin olevan extraterrestrials, tuhota maapallon. Jos et ole kuullut että vielä... olet yksi tyhmät ihmiset, jotka pitivät olla ei luotettava tarpeeksi tietoa.

7. Maailmanlaajuinen merijää ovat lähellä kohdetta ennätys suurin, koska rintakuva-gut ponnistuksia Exxon Mobil, joka on tehdä jääkuutioita Kiinassa ja toimittamista puolalaiset.

6. Ilmaston lämpeneminen aiheuttaa jäähdytys. Tämä oli aina odotettu, mutta se lopulta osoittautunut kaksi ranskankielistä kirjallisuutta merkonomien Googled se.

5. Ei Bushin vika.

4. Fossiilisten polttoaineiden kannattavaa korvaa löydettiin lopulta: Solar sairaan maantiet. (Jos aurinkopaneelit kohti aurinkoa ja puhtaina ovat hyvä idea, sitten laittamalla ne päällä ja käynnissä päälle 10 rekkoihin on vielä parempi!)

3. 97 prosenttia ilmaston tutkijat tutkituista katsoi, että jos ilmaston lämpenemisen ongelma (ja valtion rahoitusta) meni pois, heidän uransa loppuisi.

2. 420th YK: n ilmastosopimuksen kokouksessa Limassa, Perussa, vihdoin hiilineutraali jet matkustaa ruokkivat kerätty yksisarvinen karjan metaanin ja hiilen siirtymät ostaa Al Gore, jotka menevät istuttamisesta 5,3 miljardia jotka eivät koskaan kuole.

1. Hiilidioksidi (välttämätön elämälle maapallolla) havaittiin poikkeaa hiilimonoksidin (myrkyllinen kaasu). Havainnot vaikutuksista ovat vielä tutkitaan, mutta ei odoteta vaikuttaa edelleen aikoo nostaa energian hintoja ja pitää kolmannen maailman ihmisiä tulemasta ensimmäisen maailmansodan.

Comment Stream