The Woo Group RBC Wealth Management Hong Kong USA: RBC Global Asset Management Videre Støtter Ansvarlig Investering Foreningen Ved Å Bli Medlem Opprettholde

TORONTO, September 22, 2014 - RBC Global Asset Management (RBC GAM) og ansvarlige investeringer Association (RIA) er glade for å kunngjøre RBC GAM som opprettholde RIA.

"RBC GAM har en historie med forpliktelse til samfunnsansvar og kontinuerlig demonstrere høy dedikasjon til praksis ansvarlige investeringer, sier Daniel Chornous, chief investering offiser for RBC GAM. "RIA er en leder i å fremme ansvarlig investering industrien i Canada, samt gi uvurderlig utdanning og forskning på ansvarlig investere problemer. Slik er RBC GAM glad å aktivt støtte det viktige arbeidet av RIA."

RIA er en non-profit organisasjon forpliktet til fremme bruk av miljømessige, sosiale og corporate styring (ESG) vilkår i Canadas investering industrien. Opprettholde medlemmer spille en avgjørende rolle i å fremme ansvarlig investering i Canada, ledere og en stabil finansiering base for å støtte driften av RIA.

"Vi er glade for å velkommen RBC GAM som opprettholde RIA," sier Deb Abbey, administrerende direktør for RIA. "RBC GAMS medlemskap styrker vår kapasitet og vil støtte oss i vårt kontinuerlige arbeid med å fremme ansvarlig investering i Canada"

Om Rbc Globale Kapitalforvaltning

RBC Global Asset Management (RBC GAM) er asset management delingen av Royal Bank av Canada (RBC), og inkluderer institusjonelle penger ledere BlueBay Asset Management og Phillips, Hager og Nord Investment Management. RBC GAM er en leverandør av globale investeringstjenester og løsninger for individuelle, høy-net-worth og institusjonelle investorer gjennom verdipapirfond, børsomsatte fond, hedgefond, gruppert midler, separate kontoer og spesialitet investeringsstrategier. RBC GAM gruppen administrerer flere C$ 350 milliarder i eiendeler og har ca 1200 ansatte ligger i Canada, USA, Europa og Asia.

Om Ansvarlig Investering Foreningen

Ansvarlige investeringer Association (RIA) er Canadas leder ansvarlig investeringen (RI). RI refererer til integrering av miljømessige, sosiale og styring (ESG) kriterier i valg og styring av investeringer. Vi er et nasjonalt nonprofit, medlemskap-baserte organisasjon bestående av finansinstitusjoner, aksjefond firmaer, verdipapirforetak, finansielle rådgivere, og ulike organisasjoner og enkeltpersoner som praksis og støtte investering. RIA og medlemmene tro stor på at RI er en verdifull investering verktøy for å forbedre avkastning, redusere risikoen og katalysere positiv sosial endring.

Comment Stream