Amsterdam-kontakt Center Amsterdam, hvor samtaler for informasjon nummer 14020 fra bystyret i Amsterdam kommer i, vil bruke TalentPitch, verktøyet program å rekruttere rett kontaktsenteret ansatte.

Folk som er på utkikk etter en jobb som kontaktsenteret ansatt på kontakt Center Amsterdam kan gå gjennom TalentPitch via Internett og deretter bruke online. Kandidater er testet på spesifikke ferdigheter gjennom kunde ringer og en intelligens- og kompetanse test. I spillet skuespillerne spille sivile. De kaller med et spørsmål, som søkeren må svare tilstrekkelig.

En kandidat som passerer TalentPitch kan forvente en invitasjon for et intervju. Med bruk av TalentPitch er det raskt klart om en kandidat har riktig kompetanse som en kontaktsenteret ansatt kontakt Center Amsterdam. Noen egnethet for funksjonen til kontaktsenteret ansatte vises i den første fasen av valg. Dette sparer CCA mye tid og penger i screening kandidater.

Selskapet videoer i TalentPitch gi kandidater en idé om å jobbe på CCA. Kandidaten kan ta en avgjørelse å faktisk bruke for plasseringen av kontaktsenteret ansatte. Kandidater også få innsikt i deres ferdigheter fordi de alltid, uansett utfallet av TalentPitch, får deres testresultater.

TalentPitch er en av midler til skjerm kandidater. Følgebrev, curriculum vitae og innledende møter er andre komponenter av søknadsprosessen. TalentPitch er et produkt av Harver. Harver utvikler (forvalg) verktøy velger kontakt personalet.

Barend Raaff, produktutvikler på Harver, sier: "med TalentPitch CCA kan søke etter høyre kontaktsenteret ansatte. Kandidater inviteres bare etter at de har gått gjennom TalentPitch og vurderes allerede på kontaktsenteret spesifikke ferdigheter og kompetanser. Dyrebare tiden brukes bare på de rette kandidatene."

Zobair Kushjar, HR assistent ved CCA: "Hvis en kandidat er TalentPitch fullført dette gir oss en god grunn for et intervju å forklare resultatene. Stillingen er en indikator men ikke bare fører i om ikke å godta en kandidat.

For rekruttering og utvelgelse av ansatte fungerer i CCA sammen med Olympia. Daphne Al, rekrutterer på Olympia sier: "Olympia har lenge vært en partner av CCA og er ansvarlig for rekruttering og utvelgelse av agenter fra CCA. Vi er nært knyttet til CCA og vet fra erfaring, hvordan du velger de beste kandidatene. TalentPitch Harver hjelper oss. En CV gir bare en begrenset mengde, men med TalentPitch vi få innsikt i personligheten til kandidatene. Det passer også fint med våre egne valg metodikk; ikke bare vanskelig kriteriene er viktig, men også myk komponentene. Veldig positivt!"

Comment Stream