The Keeley Consulting Group's Tanken om livets holistisk

Enhver, der har arbejdet i en bank eller et privat selskab, for sags skyld, ved, hvordan arbejdet kan tage pa en stor vejafgift pa ens liv og sundhed. En fem-dages-ugen, otte-timers-en-dag arbejde-og-nej-sjov-inden for kan naesten lobe ud liv juice, medmindre man har en stikkontakt for at afbalancere ligningen en eller anden made. Men ville det ikke være dejligt, hvis arbejde allerede havde sjov inden for for at komme ud af slagmarken stadig smilende og ivrig efter at gore en anden dag kampen den folgende dag?

Dette kan synes for idealistiske eller fantasifulde for nogle; men en virksomhed, som Keeley Consulting Group, faktisk allerede gor det. All-business eller all-arbejde-og-nej-sjov appellerer ikke længere i den moderne forretningsverden, som det altid har haft tidligere. Business ledere vide hvad folk kigge efter i deres liv og deres job og give muligheder for folk til at udtrykke sig mere fuldt ud i deres arbejde tager intet mere end at give den balance, de har brug for og soger i andre omrader af deres liv.

Sjældne, selvom det kan synes for personer eller virksomheder i erhvervslivet til at tale om arbejde og sjov i et andedrag, det er et vigtigt princip, der har vaeret forsomt i sa lang tid. At opna balance er en naturlig lov, som vi mennesker ikke kan bryde uden at forstyrre de væsentlige cyklusser, skabe orden og succes i vores liv og inden for vores samfund.

Sa, hvordan vi opna denne balance? Ofte, er mennesker sa fokuseret pa nuvaerende uden hensyn til hvad der kunne ske i fremtiden. Arbejdsnarkomaner tendens til at tro, at arbejde er det primære, mens de glemmer, at arbejde er et middel mod et storre mal; som giver muligheden for flertallet af mennesker til at nyde livet den made, det skal nydes – ja, endda mens du arbejder, ikke bare nar du er faerdig med dit arbejde. Fabrikker, der laver legetoj bor vaere forst til at udstille det sjove og spaendingen ved at lave legetoj i stedet for at vaere de sweatshops, som mange maske forestille dem for at vaere. Forestil dig Santas elvere dovent og unsmilingly arbejder pa at sla gamle Saint Nicks juleaften deadline, som om de var underbetalt, sovnlose slaver. Hvilken slags virkelige sjove onsker at bringe til bornene og selv voksne i denne verden?

Godt, at vaere jolly pa arbejdspladsen kan sporge for meget af arbejdstagerne; men det kunne gore en masse godt, hvis vi havde halvdelen af Julemandens sjovt pa arbejde, især hvis det hjælper for at gore arbejde værd at gore, og som folge heraf mere effektiv. Uddannelse af mennesker at se på arbejdet og finde måder at opnå balance er netop en af de udfordringer, der er fremsat af Keeley Consulting Group til sin kursusdeltagere. I sidste ende, det er den person, der kan afgøre, hvordan at etablere denne balance i ens arbejdsliv. Det er et spørgsmål om at have den rette indstilling til at finde balancen mellem arbejde og sjov inden for de særlige omstændigheder i en bestemt virksomhedsmiljø.

Man skal indse, at denne balance, vi søger ikke er et produkt af kultur eller af trial-and-error. Det skyldes at udvikle ens følsomhed over for de muligheder, der tillader en person at integrere kravene i ens arbejde (hvad selskabet forventer) og ens personlige behov (hvad man forventer af arbejdet). Generelt folk har tendens til at se primært på den monetære gevinst når de tager på et job, selv om andre faktorer kommer. Ganske vist, er der mennesker, der ikke har noget imod gør beskidte arbejde, så længe de har frihed til at arbejde uden for et kontor eller nogle andre frynsegoder. Men i erhvervslivet, indstillingerne kan synes begrænset at finde muligheder for reelle sjov bliver hård. Det er stadig, hvor ens kreativitet kommer. Og Keeley Consulting Group har mange års erfaring i håndtering af nuancerne i at gøre folk ser muligheder for vækst og produktivitet samtidig ikke ofrer sit behov for sjov på arbejdspladsen.

Således Keeley Consulting Group, er en holistisk virksomhed, sig selv, overholder den idé, at opnå balance kræver integration af alle områder i livet, der er afgørende for ens centrale principper, som omfatter følgende: karriere, relationer, sundhed, spirituelle, finansielle og velvære. Disse er de ankre, der gør livet stabilt og ikke let forstyrret når hindringer eller kriser kommer.

At opnå balance og harmoni i ens liv og arbejde kræver ser på fire spørgsmål. Først og fremmest, hvad er dit mål i livet? Besvare dette spørgsmål sætter fokus de ting, der er vigtige for dig. Indstilling før du altid de ting, du ønsker at arbejde for gør arbejdet mindre belastende som du holder din seværdigheder på belønningerne eller destinationen. For det andet er hvor er du nu? I hvilken fase af din karriere og din relationer er du i og hvordan kan du bringe om frugtbare og positive fremskridt på begge områder? Hvad er ud-af-synkroniseret i ethvert område af dit liv vil komplicere ethvert problem eller hindring du kan støde på undervejs. Indstilling tingene rigtigt eller fjerne dig selv fra uproduktive situationer du befinder dig i nu vil give dig en bedre chance for at få succes. For det tredje, hvad kan du gøre nu? Vi alle stræber efter lykke jeg.

Comment Stream