Tips for en rimelig sommerferie

Ifølge 2014 Oxford økonomi analysen unngå amerikanerne kollektivt 430 million ferie dager hvert år. En av grunner Hvorfor fleste ofre deres sommerferie skyldes mangel på økonomi.

Markedsføringssjef for Extended Stay America, Tom Seddon sa at sommeren er det perfekte tidspunktet å reise og en spennende ferie er mulig på selv det minste budsjettet.

The Avanti Group noen nyttige tips nedenfor for å hjelpe familier lagre for sine reiser.

Riktig planlegging

Det anbefales at du bør unngå reiser i rushtiden reise som ferie og langhelger å unngå store folkemengder, trafikk veier, stop-and-go trafikk, økte gasspriser og lengre linjer.

Gjøre bruk av et familiemedlem forretningsreise lagre en flyreise. Bare legge dager til begynnelsen eller slutten av turen. Om touring høgskoler som en high school senior eller besøke familie, gjør legger mer tid til turen for en rimelig familieferie.

Lokale ferie

Du kan søke etter en kortere tur ferie to til fire timer hjemmefra. Velge lokale attraksjoner og nyte en dagstur med staten/tema parker og dyreparker for en rimelig helg.

Du kan også velge et hotell som tilbyr en god verdi for hva du trenger, og bare bruke hotellet å oppdatere, sove og forberede snacks. Du og din familie bør ta mer tid glede alle lokale attraksjoner utenfor.

Ferdig ditt arbeid på forhånd og opprette en full reise guidebok å sikre at du ikke faller inn i din regelmessig. Også minimere tiden på tech-enheter å ha mer energigivende ferietid.

Bruk din tid for å sjekke lokale ferie hotspots du har også ønsket å nyte fordi sommeren er vanligvis den beste tiden for stats- og messer. Se på lokale aviser og regionale nettsteder for å finne fantastiske arrangementer.

Belønninger lojalitetsprogram

Før du ser noen nytte av mange punkt-basert lojalitetsprogrammer, krever de en betydelig mengde tid og investering først.

Comment Stream