De ce este util un incarcator de laptop universal

Daca ti s-a stricat incarcatorul de laptop, opteaza pentru unul universal, caci poate fi mai folosit pentru mai multe astfel de aparate din casa.

Un astfel de dispozitiv iti va fi extrem de util. Merge la mai multe tipuri de laptop-uri, ceea ce inseamna ca este o rezerva buna in caz ca se defecteaza mai multe laptop-uri din casa. Poti alege un incarcator de laptop nou sau unul second hand, care este mai ieftin decat cel nou.

Incarcatorul este componenta care asigura alimentarea cu curent electric a bateriei laptopului tau, astfel incat acesta sa functioneze atat timp cat ai nevoie, de aceea este o parte component indispensabila.

Un incarcator de laptop mai poarta si denumirea de adaptor AC/DC. Cel mai adesea, la incarcatoarele de laptop cea care se defecteaza este mufa care face legatura cu notebook-ul.

Uneori firele se pot rupe, asta din cauza proprietarului, care nu are suficient de multa grija de el.

Un incarcator de laptop nou are garantie

Un incarcator pentru laptop nou este livrat intotdeauna cu garantie, indifferent daca il cumperi de pe internet sau din magazine.

Produsele pot fi returnate in decursul a trei zile, insa oferta nu este valabila pentru toate incarcatoarele de laptop,asa ca trebuie sa te interesezi foarte bine despre acest lucru.

Pretul unui incarcator nou compatibil sau original de laptop este in jur de 180 de lei. Daca nu vrei sa investesti aceasta suma de bani, poti alege sa cumperi un incarcator de laptop second hand, pe care il poti gasi undeva la 40-50 de lei.

Incacatoarele de laptop se numara printre componentele de laptop cu cea mai mare cautare, fiindca acestea nu pot fi reparate, de obicei. De aceea, proprietarii de laptop cumpara unele noi. Multe dintre ele pot fi cumparate si de la service-uri sau direct de pe site-ul companiei producatoare. Aici gasesti intodeauna toate informatiile de care ai nevoie pentru a face cea mai buna alegere si ca sa nu cumperi un model de incarcator de laptop care nu se potriveste cu computerul tau. Pe site-uri exista si fotografia incarcatorului, astfel incat sa faci alegerea si cu un ajutor vizual.