Topcoat Construction Limited (TCL Associates): Tips over hoe te repareren en onderhouden van uw huis

Zelfs in de nasleep van kelderende prijzen van huizen in veel ontwikkelde landen als gevolg van de heersende globale economische crisis blijft een huis een van de primaire en essentiële grondstoffen die nog steeds buiten bereik van de meerderheid van de gezinnen met lage inkomens in de ontwikkelingslanden zijn. Of een eigenaar van een huis of niet, is te houden in goede conditie een noodzakelijke stap naar het bereiken van veiligheid en comfort.

Hier zijn sommige uiteinden huiseigenaren of gezinnen, in het algemeen moeten weten voor het handhaven van een huis:

1. onderhoud: preventie. Het basisidee is om te vermijden dat om te herstellen iets; Vandaar, voorkomt u dat schade of defecten voordat ze gebeuren. Bijvoorbeeld, voordat lekken op uw dak, u wilt controleren voor mogelijke bronnen van lekken, zoals scheuren of puin binnen regenpijpen verstopt.

2. onderhoud, betekent zoals het woord al zegt, ook houden van de juiste toestand van om het even wat dat is gebonden aan gebreken. In dit geval, heeft het schilderij op een huis een bepaalde verstrijken periode voordat het verslechtert als gevolg van de elementen. Vandaar, schilderwerk moet worden gedaan op of vóór het geplande tijdstip, op basis van de werkelijke conditie van de coating. Deze stap te verwaarlozen zal leiden tot verslechtering van de muren.

3. onderhoud impliceert iets dat gebreken heeft te herstellen. En zo, wanneer een pipe lekken, wij roepen de loodgieter ter vervanging van de pijp of de pakking of boor die heeft opgegeven. Het kan betekenen van een lekkende dak met epoxy plugging of Afdichtmiddelen verstrekken over gebarsten raamkozijnen.

4. onderhoud mogelijk ook vervanging van huis delen. Wanneer een Hordeur schommels niet langer naar behoren of het frame vervormd of uitgelijnd als gevolg van de sterke storm wind is, wellicht het vervanging in plaats van reparatie. Een punt komt wanneer iets niet langer naar behoren functioneert en aan een vervanging behoefte moet; Men moet dat doen voordat er meer schade optreedt.

5. onderhoud kan betekenen verbeteren zelfs wanneer geen schade is opgetreden. Handhaving van een huis kan simpelweg betekenen verbetering van haar waarde met upgrades in decoratie of een functie (een nieuwe verf-coating of een extensie kamer). Draaien van een garage in een nieuwe kamer kan eigenlijk voorkomen van achteruitgang van de woning als gevolg van constante uitlaatgassen en trillingen afkomstig van de garage.

6. Tenslotte, onderhoud kan ook betekenen diversifiëring van het gebruik van het huis. Wanneer een familie een maand-lange vakantie neemt, zou het een goed idee om het uit lease aan vakantiegangers, vooral als de locatie een dergelijke praktijk verdient, of als het huis bepaalde unieke kenmerken heeft die zorgt voor beroep voor huurders. Sommige huizen worden vaak gehuurd door filmmaatschappijen voor haar unieke look of locatie. Hoewel dat mei geleid tot snelle verslechtering van het huis, kan de monetaire terugkeer elke fysieke verval bedekken. Het beste argument daarvoor is dus de historische of "beroemdheid" waarde die het huis er bij de tijdelijke verhuur baat.

De meeste dingen afname van kwaliteit en waarde via misbruik of gebrek aan gebruik. Met behulp van een huis volledig, kan terwijl het goed onderhouden worden de beste optie voor huiseigenaren. In vergelijking met vakantiehuizen die vacant en ongebruikte meer dan de helft van het jaar zitten, heeft een volledig benutte huis een betere kans op het verwerven van waarde, evenals karakter. Voor de gewone huiseigenaar, behoud van een huis is de enige manier van zijn bruikbaarheid te verlengen terwijl het waarde intact, als niet waarderen.

Comment Stream