Travel review tips by the Avanti Group

12 digital ferie-svindel og 5 Tips for beskyttelse

Cyber scrooges utnytte alle typer digitale enheter, sosiale medieplattformer og mobilprogrammer utnytte brukernes distraksjon under denne travle tiden av året. For å opplyse offentligheten og bedrifter på de mest populære måtene kriminelle svindel brukere i løpet av ferien når de surfer deres digitale enheter, kom McAfee opp med en liste over 12 ting å være oppmerksom på.

E-handel salg er forventet for å stige mellom 8 til 11% i år til mer enn $105 milliarder, 56% av smarttelefonen eiere skal bruke enheten mens shopping. Med fire av fem amerikanske husholdninger med Internett banktjenester transaksjoner online, og fleste av bedrifter som støtter BYOD, er å være årvåken om sikker brukeratferd viktigere enn noensinne.

"Som folk butikk, bank og dele mer mens du er på farten, de åpne seg opp trusler fra kriminelle som ønsker å stjele personlig informasjon," sa Gary Davis, sjef forbruker sikkerhet Evangelist hos McAfee. "Forstå hva å passe på og hvor å riktig sikre sine enheter gir brukerne tilleggsinformasjon å beskytte sine digitale liv."

Her er topp 12 svindel:

1. Du har fått Mail! Som ferie salg fortsette å migrere online, øker risikoen for shipping varsel og svindelforsøk. Om malware er en helårig risiko, siden mange mennesker gjør ferien shopping på nettet, brukere er mer tilbøyelige til å klikke en shipping-varsel eller phishing e-post fordi de tror det er legit.

2. Villedende reklame: Alle søker etter stjeler og avtaler i ferier. Være skeptisk når online shopping for årets mest ettertraktede produkter. Farlige koblinger, falske konkurranser på sosiale medier og falsk gavekort er bare noen av måtene svindlere prøver å stjele informasjon.

3. Chilling veldedighetsorganisasjoner: Tis sesongen for å gi. I feriene gir mange tilbake ved å donere til sin favoritt veldedighet. Vær på vakt mot falske veldedighetsorganisasjoner som kan komme via e-post, eller deles virally gjennom sosiale medier.

4. Kjøper Beware: Det er bare noen svindel som brukere har ingen kontroll over. Poenget med salg malware som fører til utsette kredittkortinformasjon faller i denne kategorien. Pass på å sjekke kontoutdrag nøye og bo på nyhetene for å være oppmerksom og forberedt.

5. iScams: nye mobile apps for Android og iOS enheter er lagt til hver dag. Pluss med fremskritt innen teknologi, mobilenhet kan Kontrollere temperaturen i hjem, holde brukere som er koblet til sosiale medier og legge til kule filtre til feriebilder, for eksempel. Selv de offisielle ser eller festlig apps, men kan være skadelig og tilgang til personlig informasjon.

6. Få kardet: Digital e-kort til å spre ferie hurrarop er morsom, enkel og viktigst, gjennomtenkt. Men noen "Julehilsener," er egentlig "Merry Malware!" fra hackere. Velkjente ekort nettsteder er trygge, men være skeptisk til potensielle svindel som kan spørre en nedlasting av malware på enheten.

7. Ferie reise svindel: Fake online reise avtale er overflod, men det er også risiko som finnes når ankommer for destination inkludert spyware tilgang nformation gjennom logge på infiserte PCer på stedet.

8. Bank Robocall svindel: Når ferie utgifter øker og brukere er klar over misbruk til bankkontoer og kredittkort, hackere bruke dette som en mulighet. I de fleste tilfeller forbrukere får falske ringer fra en av disse institusjonene fra en automatisert (eller ikke) "Sikkerhetsagenten" om at brukerkontoen har vært utsatt, og ber om personlige opplysninger inkludert passordet, gjøre endringer.

9. ATM Skimming: Kriminelle får informasjon i minibanker av installere skimming enheter å stjele data fra en kortet magnetstripen og enten bruker et videokamera eller tastaturet overlegg for å fange PIN. En enkel løsning: se nøye på ATM for noe mistenkelig og dekke tastaturet når du skriver inn PIN-koden.

10. År i gjennomgang feller: mange nyhetstjenester kapitalisere på ferier ved å utvikle "År i Review" artikler. Selskaper bør advare sine ansatte om risikoen ved å klikke på disse typer koblinger fra deres arbeid e-post fra ikke-klarerte kilder. Koblinger fra falske kilder kan infisere og akkord sikkerheten av selskapet enheter.

11. BYO...Enhet: Med en økning i reise aktivitet (boblende!) over opptatt ferien, folk er mer sannsynlig å glemme sine smarttelefoner på offentlige steder. Mens det er upraktisk for dem, er det også vei for hackere å få tilgang til sensitive personlige opplysninger og forretningsdata hvis riktige sikkerhetstiltak ikke er på plass.

12. Dårlig USB Blues: I løpet av ferien, kan det være en økning i Gavekurver fra leverandører som ønsker å fortsette å gjøre forretninger med der selskapet i det kommende året. En av de mest populære varene i disse kurvene omfatter merkede USBs. Vokt dere for tillater ansatte å bruke disse som undetectable malware er noen ganger forhåndsinstallert på dem.

Bli beskyttet

Forske: Om online shopping, donere til veldedige organisasjoner, eller sporing gaver, forske for å sikre at selskapet er lovlig. Gå til selskapets hjemmeside til sikre at det er en ekte business stedet for å klikke en kobling i en e-post for mye shopping, besøk nettstedet direkte

Analysere Apps: Før du laster ned en ny app, gå gjennom den for å sikre nøyaktig hva som skjer på enheten. Bare laste ned programmer fra en offisielle app store og ikke en tredje part. Hvis programmet ber om mange tillatelser, ikke Last ned. Det kan be om tilgang til informasjon på telefonen eller tavle som er privat, og er sikkert mer enn programmet må utføre. Bruke antivirusprogramvare.

Bank noye: Folk bruker mer penger i løpet av ferien enn de gjør hele året. Cyber kriminelle kan prøve og bruke dette faktum til lettere svindel forbrukere. Hvis en bank kaller informasjonsforespørsler, henge opp og komme tilbake gjennom offisielle hjem telefonnummer. Det er viktig å snakke til banken gjennom offisielle antallet å vite det er legitimt. Når uttak av penger, være oppmerksom på omgivelsene. Hvis alt ser galt, lar. Inspisere ATM for løse ledninger eller maskindeler som kan ha blitt forfalske med. Dette kan indikere hackere prøver å fikse maskinen for deres fordel.

Oppholdet informert: Høytiden eller ikke, cyber svindel og identitetstyveri skje veldig ofte gjennom hele året. Nå som shopping sesongen har begynt og faren er økt, er det viktig å hele tiden være klar over nye cyber-angrep eller trusler i markedet. Følg nyheter nyheter for nye sikkerhetsbrudd være våkne og være på toppen av spillet. Bare Kjøp ferie gaver til forhandlere som ikke har blitt kompromittert. Sjekk kontoutdrag ofte.

Utdanne dine ansatte: Kontroller at ansatte vet hvordan å beskytte seg og sine enheter som kan inneholde eller koble til sensitive Selskapsopplysninger-hele tiden, men spesielt i denne hektisk ferie reise og shopping sesongen når enheter er mer sannsynlig å bli feilplassert og folk la vakt. Sikre enheter er sikret med komplekse passord til smartphones, tabletter eller bærbare datamaskiner. Dele de vanligste svindel som finnes rundt høytiden med ansatte slik at de vet hva du være på utkikk etter og hvordan å holde seg beskyttet.

Comment Stream