Mads Westfall

Trubadur i topklasse

Mads Westfall har udviklet sig til at være en af de bedste og mest aktive dansksprogede trubadurer. Siden han i 2008 droppede en karriere som jurist og leder for helt at hellige sig lyrikken og musikken, har han stået bag 4 albums med selvskrevne sange.

Fra solo-debuten ”Forstadspoeten” hørtes 2 numre på P4 og et på TV2. Den Tue West-producerede ”Bedre sent end tidligt” fik 4 stjerner i GAFFA og 6 sange på P4. ”Vidunderlige virkelighed” med bandet Drømmeland blev ugens album på P5 og indeholdt også 6 P4-singler. Og singlen ”Ingen vej tilbage” fra det aktuelle projekt ”Den kommende tid” er for nylig blevet playlistet på P4.

Men det er på scenen, Mads Westfall for alvor folder sig ud. 25 år på den musikalske stand-up-scene med duoen Strengedrejerne og fem forrygende år som fremtrædende medlem af trioen Halfdanskerne, der efter 2 populære cd-udgivelse på rekordtid er blevet en af landets førende viseorkestre, er en del af erfaringsgrundlaget for det solo-show, han hele tiden udvikler og forbedrer.

Mads Westfall skærper hele tiden profilen som en ægte trubadur, der skriver lyriske og tankevækkende tekster og iørefaldende melodier, leverer smukke vokale fortolkninger, akkompagnerer sig selv på et højt musikalsk niveau, underholder morsomt og intelligent mellem numrene, og får sangskrivning og optræden til at smelte sammen til en meningsfuld helhed.