Turbosuflante Reconditionate

Ateliere pentru reconditionari motoare

Atunci cand demontarea unei turbosuflante este necesara, in timpul demontarii furtunurilor, a suruburilor sau a legaturilor trebuie determinat daca legaturile sunt stranse si fara sparturi. Odata ce dezasamblarea a fost facuta poate fi dificil sau imposibil de constatat care au fost conditiile in care s-au produs defectiunile. Atunci nu mai poate fi cazul unei reparatii turbo. Traim intr-o perioada in care conteaza foarte mult timpul, viteza de deplasare si modul in care ne deplasam dintr-un loc in altul. Epoca vitezei in care traim face ca fiecare dintre noi sa se confrumte cu diverse probleme, in special probleme legate de mijloacele de deplasare si anume probleme cu automobilele. Automobilele prezinta multe caracteristici pe care daca nu le luam in vedere ne este foarte greu sa ne adaptam la anumite conditii. Motoarele supraalimentate cu turbina au fost introduse in industria auto incepand cu anii 1925 si au realizat o crestere a puterii motorului cu aproximativ 40%. click aici

De unde pot achizitiona turbine reconditionate?In aceste conditii mai putem adauga ca este obligatorie inspectarea starii conexiunilor turbosuflantei inainte ca aceasta sa fie demontata de pe motor pentru a se face reconditionarea ei. In cazul in care analiza facuta va fi cea mai corecta este posibil sa nu mai trebuiasca sa platiti la fel de mult, si se poate remedia problema in alt fel, fara a mai fi nevoie de reconditionarea acestor turbine auto. Oricum, exista si situatii in care se impune demontarea acestor turbine auto, pentru reconditionarea lor, si trebuie avut in vedere faptul ca in timpul demontarii furtunelor, a suruburilor, si a altor legaturi, trebuie parcursa fiecare etapa cu grija pentru a evita situatiile in care isi fac aparitia unele sparturi, sau defectiuni. Putem avea de a face cu o turbina auto defecta, sau un motor defect, insa in acest sens trebuie sa fim atenti la analiza prealabila, deoarece numai in aceste conditii vom sti intr-adevar cum stau lucrurile.

Se stie destul de bine ca o reconditionare in adevaratul sens al cuvantului presupune in mod obligatoriu inlocuirea pieselor defecte cu altele noi, originale. De aceea, avand in vedere ca turbosuflanta functioneaza permanent in conditii de temperatura si forte mecanice extreme, piesele folosite la reparatie sunt intotdeauna originale, neexistand riscul ca acestea sa fie contrafacute. (o piesa contrafacuta nu ar rezista in conditiile in care functioneaza o turbosuflanta) Orice serviciu prestat de un tert, indiferent cat de calitativ, nu este niciodata prea bun daca executarea lui nu are loc cu maximum de operativitate. Ei bine, in ceea ce priveste reconditionarea unei turbosuflante, daca totul decurge in mod normal, detinatorul de autovehicul se poate astepta la o perioada de maxim 4-5 ore din momentul in care s-a prezentat cu autovehiculul in service.Practic, se poate aprecia fara a gresi ca fiabilitatea unei turbosuflante reconditionate este cel putin egala cu aceea pe care o are turbosuflanta noua. (dat fiind faptul ca se inlocuiesc componentele din interiorul turbinei cu unele noi)

Service-uri pentru reconditionare motor audi

Cand montati un set nou de placute de frana, trebuie sa ungeti pistoanele cu un lubrefiant pe baza de silicon, rezistent la temperaturi inalte. Lubrefiantii clasici nu sunt potriviti deoarece e foarte dificil sa evitati ca unsoarea sa nu ajunga pe protectiile pistonului, care, fiind facute din cauciuc, vor fi afectate, permitand dupa un timp ca umezeala sa ajunga la piston. Unsoarea pe baza de silicon ar trebui sa fie suficienta sa elimine majoritatea vibratiilor dintre placutele de frana si piston.Acest lucru se datoreaza faptului ca in momentul in care se aplica presiune pe pedala de frana iar placutele sunt apasate cu putere pe disc, ele nu stau asezate perfect drept si determina scartaitul discurilor. Puteti apela si dumneavoastra la aceste servicii de reconditionare motor, in cazul in care doriti sa va bucurati de buna functionare a acestuia, si totodata de siguranta.

Caut servicii pentru reconditionare motor

Astfel, trebuie sa tineti cont de aceste aspecte si sa apelati din timp la aceste turbine reconditionate, deoarece numai in acest fel veti reusi sa va bucurati de buna functionare a unui motor. In aceste conditii puteti intra si pe recotech.ro deoarece acesta este locul in care puteti gasi informatii suplimentare, si de asemenea persoane calificate in acest domeniu, care va pot oferi servicii de o calitate superioara. Aceste servicii de reconditionare sunt solutia in cazul in care veti dori sa optati pentru servicii de recalibrari cilindri, pentru a-i reda scanteia, sau puteti opta pentru o reparatie generala a motorului. Despre motor putem spune ca este de fapt, ceea ce se poate numi barca de salvare a unei masini, dar putem adauga totodata ca el poate fi cea mai fragila parte ce intra in alcatuirea unui automobil. In aceste conditii vedem ca este foarte important sa verificam in detaliu functionarea motorului din cand in cand, iar in cazul in care observam ca functioneaza deficitar, trebuie sa apelam la serviciile de reconditionare motoare.

Cele mai bune servicii de reconditionare motoare

Dupa demontare bielele sunt curatate, masurate si alezate dupa specificatiile producatorului. Segmentii, bolturile, cuzinetii se inlocuiesc cu piese noi. Dupa ce se demonteaza toate componentele se verifica daca are fisuri care se repara prin sudare. Dupa aceea toate capetele de cilindru sunt verificate cu presiune pentru a ne asigura ca nu exista scurgeri. Gaurile filetate sunt verificate si refiletate la nevoie. Se alezeaza capetele de cilindri pentru a asigura o etansare perfecta cu garnitura de chiulasa. Avem pe stoc in permanenta peste 1500 de motoare din dezmembrari, provenite de pe vehicule importate din Marea Britanie, Germania, Olanda sau Franta Un motor din dezmembrari poate sa fie solutia ideala pentru vehiculele a caror valoare reziduala nu justifica pretul unui motor reconditionat, sau in cazul in care motorul dumneavoastra nu mai poate fi reconditionat.

Introducerea unei cantitati mai mari de aer in cilindri supraalimentarea este in prezent cea mai cunoscuta si totodata cea mai utilizata metoda pentru cresterea performantelor motoarelor cu ardere interna. Responsabil de aceasta sarcina, turbocompresorul este un sistem dezvoltat si prezentat pentru prima data in anul 1915, de catre Alfred J. Buchi. Folosind energia gazelor de evacuare, turbocompresorul (cunoscut ca si turbosuflanta, sau turbina auto) aspira aer din atmosfera, il comprima iar apoi il introduce in camera de ardere a cilindrilor. Avand in vedere ca un plus de oxigen inseamna o ardere mult imbunatatita a combustibilului, rezulta astfel un plus de putere. Un alt aspect ce tine de modul de functionare al turbocompresorului il reprezinta controlul presiunii refulate. Astfel, cu ajutorul unei supape numite wastegate se regleaza debitul de gaze (arse) ce patrunde in turbina. Practic, aceasta este modalitatea prin care se controleaza cantitatea de aer comprimat ce patrunde in cilindri, in functie de turatia motorului, surplusul de gaze arse fiind directionat catre galeria de evacuare.

Totodata se va verifica si chiulasa, daca are fisuri, si daca necesita reparatii prin sudare, pentru a nu exista scurgeri de nici un tip. Apoi se vor verifica si gaurile filetate si reliefate in cazul in care este nevoie. Se vor alieza si capetele de cilintru pentru ca etansitatea sa fie una perfecta cu garnitura de chiulasa. Dupa toate aceste lucrari nu urmeaza decat curatarea finala si asamblarea dupa reconditionare motor, iar motorul va fi din nou gata de pornire, si va functiona in cele mai bune conditii.Acest lucru nu este indicat, deoarece trebuie sa stim care au fost conditiile care au dus la apritia acestor probleme, insa in cazul in care vom colabora cu o firma serioasa din acest domeniu, cu siguranta serviciile pe care le vom primi, vor fi de cea mai buna calitate.

Tag: viziteaza detalii recotech.ro

Comment Stream