ITAI'S LEERDOELEN
2014 - 2017

Mijn naam is Itai Verhoeckx en ik ben 20 jaar oud, ik ben geboren en getogen in Nijmegen en ik woon nu in Amsterdam. Ik organiseer evenementen in clubs en draai er zelf ook.

Competentie doelen
1.  Heeft een persoonlijke strategie om via diverse nieuwe mediatoepassingen en sociale netwerken informatie optimaal tot zich te laten komen. Weet relevante informatie systematisch te beheren. Deelt relevante informatie en kiest daarbij voor verschillende doelgroepen het juiste medium.

Ik wil relevante informatie/content kunnen verspreiden door diverse media te gebruiken en ze gecontroleerd en georganiseerd online zetten zodat het de doelgroep bereikt die bereikt moet worden.

2. Kan kritisch analyseren hoe conventies en gebruiken binnen de mediabranche van invoeld zijn op de maatschappelijke beeldvorming van de normen en waarden binnen de cultuur.

Ik wil zien/waarnemen wanneer een specifiek soort medium waarom wordt gebruikt door verschillende soorten media die dan invloed/effect  kan hebben op de maatschappij en zo een nieuw maatschappelijk beeld kunnen vormen en de waardes binnen onze cultuur daardoor kunnen veranderen en analyseren zonder die media te bekritiseren en dan eventueel kunnen steunen in hun doel.

3. Onwikkelt een bewuste strategie om optimaal met media om te gaan. Doseert wanneer welke media gebruikt worden. Weet media op het juiste moment in en uit te schakelen. Houdt de ervaringshorizon ruim door de eigen mediaconsumptie divers te houden.

Ik wil de media die ik gebruik kunnen doseren om het optimale er uit te kunnen halen. Dit vind ik belangrijk want als je dit niet doet is de neiging er al gauw om te overproduceren. Daarom wil ik zoveel mogelijk ervaring op doen om mijn mediaconsumptie/productie divers te kunnen houden.

Check: Shanna Lavertu

Comment Stream