Grunnleggende tips om hvordan å bli en effektiv leder av The Keeley Consulting Group

"Ledere er laget, de er ikke født. De er laget av hard innsats, som er prisen som alle oss må betale for å oppnå noen mål som er bryet verdt."

Denne berømte sitat av Vince Lombardi har inspirert millioner mennesker. Imidlertid krangle bestemte personer med dette fordi de tror at true ledere er født, ikke gjort. Du vil også se flere debatter online dette problemet. Men det er til deg å avgjøre om du tror det eller ikke. Keeley Consulting Group er sikker på at alle ledere utøve mye innsats før de blir vellykket i sin karriere.

Du finner tusenvis av forskjellige måter på hvordan bli en effektiv leder gjennom Internett i dag. Finne riktig informasjon for å bli en effektiv leder kan være overveldende. Men ikke mer bekymret fordi Keeley Consulting Group gir deg riktig måter å bli den mest effektive lederen kan du være.

Den aller første tingen som du må gjøre er å bli klar for engasjement. Husk at en effektiv ledelse krever oppfinnsomhet, samarbeid, omfattende planlegging og praksis. Det er definitivt mer enn bare å gi tildelinger og veibeskrivelser. Legg merke til at dette ikke komme over natten fordi det virkelig tar tid og mye hardt arbeid. Her skal du virkelig dedikert og seriøs i å forbedre dine lederegenskaper hvis du ikke anser deg selv som en av de "født" lederne.

For det andre må du måle dine personlige styrker og svakheter. Vi er alle klar over at en god leder alltid har visse kvaliteter som skiller seg fra andre personer, men til tross for dette han vet også sine begrensninger. Å være klar over dine styrker og svakheter vil hjelpe deg å tilordne ansvar tilsvarende, ansette individer som passer du og identifisere hvilke områder du skal arbeide med å bli en bedre leder.

Tredje må du lære hvordan folk oppfatter du fordi en god leder har en fullstendig forståelse for hvordan han er oppfattet. Denne kunnskapen hjelper deg gjenkjenne kvalitetene som du trengte å konsentrere seg om å håndtere mer effektivt og bedre kommunisere med ansatte. La oss si du er kjent som blir ganske harde, kan du arbeide på tonen i stemmen og bruke mer ros. Prøv å nøye observere ansatte fordi det er vanskelig å oppdage hvordan de oppfatter at du, eller spørsmålet dem på en ikke-truende måte som "Hvis du hadde å nevne min beste og verste kvaliteter, hva ville de være?" Du kan også bruke en anonym merknadsboksen for å få informasjonen du trenger.

Fjerde, må du identifisere trekkene gruppen pris i en leder; Det kan være originalitet, ordre eller tillit. Keeley Consulting gruppen lærer at disse kvalitetene oppmuntre gruppemedlemmene å arbeide smartere og hardere. Så du bør forbedre (eller lærer) uansett kvaliteter verdi de. Hvis du ikke vet svaret på dette spørsmålet, eller bare spørre dem hva som gjør en god leder, kan du også bare observere gruppemedlemmene.

Femte, må du opprette en visjon og faste mål fordi gruppemedlemmer trenger å vite hva de arbeider for. Som leder er din jobb å arbeide med de ansatte å etablere betydelig mål med realistiske milepæler underveis. Medlemmene må vite din visjon for gruppen som helhet og for dem som individer.

Sjette, må du lære og praktisere dine ferdigheter. Grunnleggende lederegenskaper inkluderer kommunikasjon, Teambygging, visjon og planlegging, vite når å ta risikoer, inspirerende personer og gruppe, tilordne ansvar, etc. Du trenger å praktisere disse ferdighetene for å bli en god leder.

Syvende, må du vite organisasjonen. En effektiv leder vet det formål og mål av sin gruppe og organisasjonen, og de beste strategiene for å oppnå disse målene. Han forstår ikke bare hvordan hans gruppe fungerer men også hvordan det fungerer i innstillingen for hele virksomheten. Derfor trenger du å vite hva hver avdeling og enkelte gjør og hvordan det påvirker organisasjonen som helhet.

Åttende, må du vite bransjetrendene, store aktørene, markedsplassen og annen relevant informasjon for industri der du arbeider med.

Niende må du møter arbeide. Når du ringer et møte, bør du vite hvordan å gjøre det effektivt og opprette konkrete tiltak. Du bør opprette en agenda først for møtet og følge den. Så ende møtet av tydelig skisserte de viktige punktene fra møtet. Følg opp møtet med notater om hva som skjedde i møtet og alle bestemt gjøremål og som er ansvarlig for utfører dem.

Tiende, bør du lære å kommunisere med andre bedre. En god kommunikator bare vet ikke hvordan å snakke tydelig med selvtillit, men han vet også hvordan å være en god lytter. Det er flere måter på hvordan du kan snakke med tillit og klarhet. Dette inkluderer forbereder hva du har å si om emnet gjennom grundig forskning, praktisere dine talen foran andre hvis mulig og tar offentlige taler klasser, foretar nødvendige justeringer på hva du skal si til målgruppen fordi det er viktig å sikre at det er klart og det betyr for dem.

Ellevte, bør du erkjenner ansatte for deres harde arbeid og kvalitet utganger. Vel, er dette en av de største motivatorer for ansatte. Du må oppmuntre dem til å fortsette med et prosjekt, og deretter kompliment dem som de gjør godt arbeid langs prosessen.

Tolvte, bør du opprette gruppen. Huske på at en effektiv leder vanligvis ikke og skal ikke, arbeide alene. Han må kommunisere med hans team-medlemmer og vise dem hvordan å fungere med hverandre. Hans medlemmer bør oppmuntres til å delta i gruppen. Aldri være redd for å innovere og ta risiko. Keeley Consulting Group har sett flere organisasjoner som ikke fornye eller ta risiko mislykkes etter en tid. Innovere, endre eller vokse, må du gå ut av komfort-sonen.

Thirteenth, bør du lærer fra din feil. Vi vet at denne teknikken ikke bare søke om å bli en effektiv leder, men det er også relevant for livet som helhet. Husk at feil er ikke annet enn vanlig, ikke får for mye deprimert hvis du ikke flere ganger. Bare tenk på vellykkede personer som aldri ga opp sine drømmer. Du må bruke din feil som et springbrett for finslipe dine lederegenskaper.

Fjortende, bør du vise kvaliteter av en god leder. Bli lidenskapelig mot din organisasjon og ditt arbeid, vise tillit til dine evner, forstå og håndtere vanskelige situasjoner, opprettholde høye standarder og oppfordrer andre til å gjøre det samme, motivere dine medarbeidere, og du må ses vanligvis til som en person visjon.

Til slutt, bør du også vurdere praktisere enda mer. Du kan også søke tilbakemeldinger for å forbedre dine ferdigheter og vær ikke redd for å prøve nye teknikker når noe ikke fungerer. Jo hardere du streber etter å bli en effektiv leder, jo mer sannsynlig er det å bli en.

Besøk denne linken for mer informasjon The Keeley Consulting Group.

Comment Stream