BP Holdings Tax Management: Gøre alle de rigtige bevægelser og det ideelle hjem vil blive din

Balley Price Holdings

Hvis du ønsker at købe eller sælge en bolig kan du ansigt et chok: 40 procent af transaktioner falde igennem, før de har afsluttet.

Dette tal er steget kraftigt siden sidst, fra det langsigtede gennemsnit med 30 procent, viser forskning fra The køber agenter.

Dette skyldes til dels, at strenge nye realkreditlån udlån regler, kendt som realkreditlån markedet anmeldelse (MFR).

Donna Houguez, markedet analytiker for hurtig flytte nu, siger: "mange købere har gjort tilbud kun at blive skruet ned, når de ansøger om et lån." Nogle købere er også at blive nervøs, især med den første Bank of England basissatsen vandretur truende, mener hun.

"Vi har set en kraftig stigning i personer, der ydede en generøse tilbud om at slå konkurrencen, kun at trække midt i frygt for en kollaps på boligmarkedet."

Den antikverede hjemme-køb system i England og Wales er også skyld, siger Russell Quirk, administrerende direktør på online ejendomsmægler eMoov. "Selv efter du har forpligtet dig til at købe eller sælge, du er fri til at trække på dagen for udveksling af kontrakter uden at lide nogen sanktioner overhovedet."

Hvis du stadig klar til at flytte, er her hvordan man kan flytte odds for en vellykket færdiggørelse i din favør.

KØBE EN BOLIG

Nu er et godt tidspunkt at gå ejendom jagt, fordi her op til jul har tendens til at være en købers marked, siger Guy Meacock på at købe agentur Prime køb.

"Leverandører, der ønsker at udveksle ved juletid kan være mere fleksible med hensyn til prisen. Priserne har blødgjort i løbet af sommeren, så der er gode muligheder derude."

Før du siger start hus-jagt for alvor skal du finde ud af hvor mange penge du kan låne, David Hollingworth, mægler på London & land realkreditlån. "Forsinkelser i at få pant godkendt gøre leverandører nervøs og kan trække ud salg."

Starter ved at få en "aftale i princippet" fra en långiver, der vil udføre en kredit søgning for at måle dens vilje til at tilbyde dig et realkreditlån.

"Dette vil give dig en klar idé om, hvor meget du kan låne og hvor meget du kan byde. Det giver dig også troværdighed med kreditorer,"siger han.

At få et realkreditlån er blevet en meget længere proces siden MFR, siger Stouby. "Bered dig til en mere dybtgående analyse af din indkomst, udgifter og kredit forpligtelser, selvom du kan fremskynde tingene op ved at indsamle dokumentation som din P60 og bank erklæringer på forhånd."

Det nye system har chokeret mange, siger James Wyatt, partner hos ejendomsmægler Barton Wyatt. "Vi har set købere så forfærdet over de nye realkreditlån ansøgningsprocessen de simpelthen give op."

Må ikke antage, din bank vil give dig en pant bare fordi det holder din nuværende konto, siger Sam Newton på ejendomsmæglere Newton & Co i nordvest.

"Du skal stadig opfylde sine realkreditlån kriterier og under alle omstændigheder, det vil ikke nødvendigvis tilbyder de bedste tilbud. Du bør besøge en hel marked pant mægler, der kan søge hver pant for at finde bedst for dig. Dette kan spare dig for tusindvis af pounds på dine afdrag."

Comment Stream