Juridisch medewerker Zakelijke Dienstverlening

Wat zijn de algemene kenmerken?

Als Juridisch medewerker moet je onder andere het leuk vinden om met regels te werken,
mensen graag willen helpen, zelfstandig zijn, goed in taal zijn en vertrouwelijke informatie voor je kunnen houden. Als je aan veel van deze kenmerken voldoet dan heb je al een zeer goed begin!

Samenwerkingspartners

Het is belangrijk om reclame te maken voor je bedrijf, de mensen moeten dingen over je bedrijf te weten te komen zodat je klanten trekt. Die reclame maak je door marketing en promotie, denk hierbij aan het bezoeken van een beurs, het verzamelen van marktgegevens of het maken van folders.

Wat is het salaris? Krijg je ook bonussen?

Het startsalaris wat je als Juridisch medewerker krijgt is €1.500 netto per maand en dat kan oplopen tot €1.650 netto per maand. Bonussen worden heel zelden uitgekeerd aan de medewerkers. De mensen met een hogere functie in het bedrijf krijgen vaak de bonussen uitgekeerd. En als het zelden wordt uitgekeerd is het omdat je een erg goede prestatie hebt geleverd wat goed voor het bedrijf is.

Gaan praktijkmensen naar school of volgens zij ook bijles buiten hun baan om?

Praktijkmensen kunnen zelf bepalen of zij nog naar school gaan of bijles willen volgen. Sommige bedrijven bieden hun medewerkers bijles aan.

Wat zijn de werktijden?

Werktijden verschillen per bedrijf. Vaak zijn de werktijden tussen 8-9.00 uur tot 16-17.00 uur.

Welke kwaliteiten heb je nodig?

Als kwaliteiten heb je nodig: nauwkeurig kunnen werken, goed tegen stress kunnen, goed in taal zijn en ervan houden om nieuwe dingen uit te zoeken. Deze kwaliteiten zijn nodig om je werk goed uit te kunnen voeren zodat je geen fouten maakt en jezelf en het bedrijf geen schade aanbrengt in de vorm van boetes of naamschending.

Conclusie. Waarom denk jij dat deze baan bij jou past?

Deze baan past bij mij, waarom? Ik hou ervan om nieuwe dingen uit te zoeken, werken met wetten en regels en ik kan goed met vertrouwelijke informatie omgaan. Ik wil graag de juridische kant op en daarom past deze baan perfect in die richting. De rechterhand van een bedrijf zijn brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee maar het laat ook zien hoeveel vertrouwen het bedrijf in je heeft. Dat maakt het ook extra mooi!